PENGEDAR ALOE VERA FOREVER LIVING DI UTARA


ejen forever di utara...
ya mari mari mari
mai mai mai sini nak habaq mai
Orang-orang utara yang masih belum begitu kenal apa itu Forever... jom kita kenai lebih dekat.  tak kenai maka tak cinta.  dah kenai jatuh cinta begitu.

Forever living adalah syarikat yang sudah bertapak selama hampir 40 tahun.  Ada di 160 buah negara dunia. Produk-produk hebatnya adalah terdiri daripada aloevera dan madu.  ia merupakan pengeluar 92% monopoli aloevera dunia.  syarikat ini adalah no 1 di Amerika.  top10 MLM dunia.  

Rex Maughan pemilik syarikat ni adalah insan ke 300++ terkaya dunia.  di malaysia pun dah ada dulu tapi tak begitu meluas. sekarang ini baru nak menjelma balik. itupun belum glemer.  takpa-takpa. mari kita kaji sikit tentang forever ni.


Apa yang penting bila kita nak mulakan bizz?
1. Tengok syarikat.  Adakah kukuh?  Adakah sudah lama ia bertahan di malaysia atau di global.  Jangan kita dok bangga dengan bizz jaguh kampung saja.  bila produk pi kat luar tak dapat menandingi kehebatan produk orang.  Kita pilihlah syarikat yang memang dah kukuh.

2. Produk yang bagus.  adakah produk2 di syarikat itu berkesan.  banyakkah testimoninya? Baguskah harganya?  Adakah ia mampu kita beli? di Forever, produk berkualiti kami adalah yang termurah dalam ranking produk bermutu!

3. Pelan dan ganjaran daripada syarikat.  ya ini sangatlah penting.  Kita kena tahu apakah usaha kita berbaloi dengan ganjaran yang kita dapat. kita tak mahu berniaga asyik dapat point atau mata saja.  takut nanti berputih mata pulak.  

Di Forever, diskaun diberikan sehingga 30% bagi yang berkelayakan.  tak susahpun nak capai kelayakan tu. tak perlukan modal belas2 ribu rm.  RM1K++ jerrr. Bonus pun dibayar daripada harga retail.  Ok, DARIPADA HARGA RETAIL ya.

Pastu adalah pulak ganjaran seperti kupon setiap tiga bulan.  kemudian adalah pulak penyampaian sijil dan pin pengiktirafan.  pastu adalah pulak hadiah majalah tentang nutrisi dan kesihatan bagi yang berkelayakan mencapai 30%.

Inilah peluang kita untuk meneroka biznes ni.  sebab di kedah belum ramai yang buat bizz ni.  kalau kita rasa produk dia tak glemer, percayalah... dalam masa beberapa bulan lagi, produk ni akan boom Malaysia.  sebab ia dah terbukti boom kat negara2 maju seperti Jepun, Amerika, UK dan Turki.

Awat negara maju ni pilih produk dan bizz ni? Ini adalah rangkaian produk2 natural dan berkualiti. ada macam2 sijil pengiktirafan. Global tau, bukan kampungan noh... bukan setakat diiktiraf di malaysia je.  sebab tu orang-orang negara maju tergila-gilakan produk2 forever.  

Sebabnya orang2 bijak memang akan memilih yang terbaik dan natural.  ya, ORANG BIJAK SENTIASA MENCARI YANG BERKUALITI DAN BERKESAN!
jadi, jom sama2 studi dan ambik peluang di sini untuk buat bizz ni.

Jika anda orang UTARA yang BIJAK, jom la wasap dan kol
kakchah atau abangman
wasap.my/60192830717
wasap.my/60126448260

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog