FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare semulajadi online as lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara ubat gigi EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah CLean9 anti aging peluang testimoni articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan produk sembelit suplemen supliment ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever delima jantung jerebu kolagen kolesterol penapis air untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 demo detoks ejen halal hebat kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan pomesteen prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat buaya cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial florida kajian keuntungan kolestrol kopi mineral lidah malaysia masalah mudah dan cantik penjagaan register online resdung sakit selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida antioksidan bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kakchah kaya kelas percuma kulit cantik kurus lubuk duit makan makanan tambahan masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 ORAC PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan al-quran aloe gelly aloe heat lotion aloegelly anggur angin anti anti kanser anti radang asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kewangan kimia klinikal kolon korea kuala lumpur kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong lemak maggi maggie manfaat manggis manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mlm mudah muka network networking nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly rujukan sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RAWATAN SEMULAJADI RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SAKIT SENDI DAN GOUT BERBEZA ATAU SAMA SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten berry bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cabaran cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gigi gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap haram harta hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan karada kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keputihan keram kering kerja kesan kesuburan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manjung masa masaalah masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menjaga menopaos merah merangsang meransang organ tubuh mesin minyak minyak pati miyak jojoba mlm.bisness modal najis nak negara nutien nutrien nutrisi nutrition nyanyuk obesiti oder online offline omega 9 omron order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut payudara pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perhiasan perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat prostate protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki risiko rm90 runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sainstis sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip visceral vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaharudin zaitun

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Jun 2015

PENGEDAR ALOE VERA FOREVER LIVING DI UTARA


ejen forever di utara...
ya mari mari mari
mai mai mai sini nak habaq mai
Orang-orang utara yang masih belum begitu kenal apa itu Forever... jom kita kenai lebih dekat.  tak kenai maka tak cinta.  dah kenai jatuh cinta begitu.

Forever living adalah syarikat yang sudah bertapak selama hampir 40 tahun.  Ada di 160 buah negara dunia. Produk-produk hebatnya adalah terdiri daripada aloevera dan madu.  ia merupakan pengeluar 92% monopoli aloevera dunia.  syarikat ini adalah no 1 di Amerika.  top10 MLM dunia.  

Rex Maughan pemilik syarikat ni adalah insan ke 300++ terkaya dunia.  di malaysia pun dah ada dulu tapi tak begitu meluas. sekarang ini baru nak menjelma balik. itupun belum glemer.  takpa-takpa. mari kita kaji sikit tentang forever ni.


Apa yang penting bila kita nak mulakan bizz?
1. Tengok syarikat.  Adakah kukuh?  Adakah sudah lama ia bertahan di malaysia atau di global.  Jangan kita dok bangga dengan bizz jaguh kampung saja.  bila produk pi kat luar tak dapat menandingi kehebatan produk orang.  Kita pilihlah syarikat yang memang dah kukuh.

2. Produk yang bagus.  adakah produk2 di syarikat itu berkesan.  banyakkah testimoninya? Baguskah harganya?  Adakah ia mampu kita beli? di Forever, produk berkualiti kami adalah yang termurah dalam ranking produk bermutu!

3. Pelan dan ganjaran daripada syarikat.  ya ini sangatlah penting.  Kita kena tahu apakah usaha kita berbaloi dengan ganjaran yang kita dapat. kita tak mahu berniaga asyik dapat point atau mata saja.  takut nanti berputih mata pulak.  

Di Forever, diskaun diberikan sehingga 30% bagi yang berkelayakan.  tak susahpun nak capai kelayakan tu. tak perlukan modal belas2 ribu rm.  RM1K++ jerrr. Bonus pun dibayar daripada harga retail.  Ok, DARIPADA HARGA RETAIL ya.

Pastu adalah pulak ganjaran seperti kupon setiap tiga bulan.  kemudian adalah pulak penyampaian sijil dan pin pengiktirafan.  pastu adalah pulak hadiah majalah tentang nutrisi dan kesihatan bagi yang berkelayakan mencapai 30%.

Inilah peluang kita untuk meneroka biznes ni.  sebab di kedah belum ramai yang buat bizz ni.  kalau kita rasa produk dia tak glemer, percayalah... dalam masa beberapa bulan lagi, produk ni akan boom Malaysia.  sebab ia dah terbukti boom kat negara2 maju seperti Jepun, Amerika, UK dan Turki.

Awat negara maju ni pilih produk dan bizz ni? Ini adalah rangkaian produk2 natural dan berkualiti. ada macam2 sijil pengiktirafan. Global tau, bukan kampungan noh... bukan setakat diiktiraf di malaysia je.  sebab tu orang-orang negara maju tergila-gilakan produk2 forever.  

Sebabnya orang2 bijak memang akan memilih yang terbaik dan natural.  ya, ORANG BIJAK SENTIASA MENCARI YANG BERKUALITI DAN BERKESAN!
jadi, jom sama2 studi dan ambik peluang di sini untuk buat bizz ni.

Jika anda orang UTARA yang BIJAK, jom la wasap dan kol
kakchah atau abangman
0104278224
0126448260

0 ulasan:

Google+ Followers