SALAM 1 RAMADHAN 1436 HIJRAH


Selamat menyambut 1 Ramadhan kepada semua pembaca blog kakchahjelita, mohon dari Allah s.w.t semoga semua mendapat keberkatan di dunia dan akhir.

Sampi juga kita ke dalam bulan yang penuh dengan  keberkatan dan pengampunan dalam malam-malam yang penuh barakh dan malam kesyukuran dari kita kepada pencipta dunia Allah s.w.t

Kami di Forever ketika ini mengamalkan produk-produk sunnah yang seharunya kita amalkan dalam kehidupan seharaian maka di bulan yang mulia ini kami juga mengambil fadilat dan keberkatan dari makannah sunnah ini.Kenapa kita memerlukan makanan tambahan? 

1 . Keadaan dan kawasan tanaman yang menghasilkan pokok-pokok sayur menggunakan bahan kimia tau secara tidak sedarnya tercemar dari bahan kimia antaranya dari udara (asap) , air (klorin), baja dan berbagai-bagai lagi, dengan ini nutiren yang akan di hasilkan oleh tanaman berkemungkinan tidak mecukupi.

2. Penggunaan bahan kimia dan racun pada tanaman untuk penghasilan yang lebih baik dan mengurangkan risiko ancama serangga perosak.

3. Lauk pauk seperti daging, ikan dan ayam juga tercemar dari segala macam bahan kimia yang kita tidak dapat elak daripada mengambilnya.

Seperti yang kita tau madu adalah yang terbaik untuk tubuh badan kita macam-macam khasiat ada pada madu ...kalo rajin bleh google je apa khasiat madu. Madu terbaik mempunyai lebih 1,000 jenis spesis bungai yang di ambil madunya oleh lebah.

Omega 3 dan Minyak zaitun baik untuk membantu perjalanan darah dalam badan kita

Aloevera seperti semua orang tahu adalah satu herba terbaik dunia maka kita ambil kesempatan di bulan mulia ini untuk sama mendapat keberkatan dan membantu diet seharian kita semoga mendapat barokah.


Tak paham macam mana nak amik produk tersebut untuk pengurusan diet anda whatsapp je kakchah yek?

whatsapp 012 6448260
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog