AROMA SPA COLECTION daripada Forever- MANJAKAN DIRI DI RUMAHBILA sebut sahaja spa, di mata kita akan terbayang urutan lembut melegakan, bauan menenangkan dan belaian yang membuai lena.  Siapa yang tidak mahu dilayan dan dimanja bagaikan puteri? Namun, perbelanjaan ke spa-spa bermutu amatlah mahal.  kalau kita nak ke spa biasa denganbajet memang ada tetapi, maukah kita berbelanja dengan bajet yang ciput tetapi mendapat sentuhan daripada bahan semulajadi yang sangat berkualiti? Bahan natural ye.  jika di spa mahal... bayaran servisnya pasti terkedu lidah bagi kita yang berpendapatan bajet.  Kakchah le tu...
Jom, kita lihat di mana kita boleh dapat...


Manjakan diri anda dengan koleksi 3 produk spa yang hebat ini...
set ini terdiri daripada 3 produk asas. gel mandian, garam rendaman relaxing, dan relaxing massageLangkah pertama: 
Berendamlah dalam larutan garam yang dapat menguraikan segala ketegangan dari lelah tubuh anda.  Berasaskan daripada garam laut mati, ia dipadukan bersama dengan minyak lavender, minyak zaitun dan pati-pati herba terpilih agar dapat menyingkirkan toksin daripada dalam kulit tubuh anda.
rendamkan segala kegusaran anda biarkan ia tersingkir pergi
hmm  tak sabar nak pasang tub mandi kat bilik air kami
gunakan loofah bagi mengangkat sisa-sisa kulit mati dan dapat melicinkan kulit anda.  Anda akan dapati kulit anda sangat lembut dan bersih segar.

Langkah terakhir...lembapkan kulit anda dengan lotion relaxing.  boleh sapu sendiri, atau kalau nak rasa macam benar-benar di spa, minta adik kakak atau suami yang tolong sapukan.  sementara itu anda baringlah ala-ala gaya di spa seperti model di atas.  kompom anda akan terlena diulik haruman menenangkan itu.  lotion ini mengandungi bauan aromatik, bahan emolien bagi melembutkan kulit dan pati-pati minyak bunga yang mampu mengharumkan kulit tubuh anda.
relaxing lotion ini boleh digunakan secara bersendirian tanpa mandian atau garam rendaman..  begitu la juga dua produk lain yang boleh sahaja digunakan secara berasingan.  satu set ini bernilai kurang daripada RM300.  memang sangat berbaloi kerana boleh digunakan berulang-ulang.  jimat tenaga, jimat duit fuuh!

dan kepada mereka yang membuat bisnes mobail spa urut mengurut, boleh hubungi kakchah... produk ini memang mebeles untuk bisnes anda.  percayalah!

Jom kol / whatsapp kakchah 012-644-8260
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog