ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

27 September 2015

UNGKAPAN BOSS DAN LEADER - KOTA ROM TIDAK DI BINA DALAM SEHARI

Boss merancang untuk mendapatkan sale bagi syarikat supaya semua orang ada gaji, komisyen, klim dan overtime dan dapat juga bonus setiap tahun. 

BOSS rancang sapa buat - kita buat, BOSS target sale setiap bulan sapa buat - kita jugak buat, BOSS mintak pandangan dan cadangan sapa buat - kita gak la buat. Tapi apa boss buat boss jaga kewangan syarikat , kepentingan syarikat dalam perniagaan dan macam-macam lagi la....

Kerja ikut masa yang ditetapkan seperti datang awal pagi balik awal petang......kalau dah penat giler camner nak wat kerjakan? so esok sambung kerja....malam santai-santai dengan keluarga dan luangkan masa sedikit untuk kengkawan dan jiran tetangga...beresss

Kita seringkali beriklan tanpa sedar dan menaikkan sesuatu perkara,produk atau jualan itu menjadi hot atau terkenal meski pun takde iklan gile-gile pasal tu.

Seperti " Sedapla goreng pisang chess kat pekan itu simpang ini aku beli teringagat sampai aku mimpi siang hari ko" sebagai contoh la



Dengan tak semene-mene dah jadi popular, tapi kita masih tak dapat apa-apa, kenapa kita tak promo/beriklan secara santai barangan yang kita sendiri jual kan ini lebih bagus dan memberi peluang kepada kita untuk bermula dengan bisness...tak gitu??

Jika kita promo orang beli dengan kawan kita nama di "A" la kita dpat untung pastu "A" cerita kat "B" dan "B" beli kita dapat komisyen pastu "B" citer plak kat "C" dan "C" plak beli kita jugak dapat komisyen....tak bagus ke camni meniaga.

Takde bisness yang menjadi dalam sehari kerana untuk mendapatkan tempat terbaik memerlukan masa yang panjang supaya kita bertahan lebih lama dan menjadi ikutan ramai orang.  Seperti kehebatan kota Rom yang telah di ungkapkan dalam satu pepatah "KOTA ROM TIDAK DI BINA DALAM SEHARI" bermakna mencipta sesuatu yang hebat dengan tamadun yang kompleks memerlukan masa yang begitu panjang untuk di sebut sepanjang zaman.

Kakchah juga bisness kecil-kecilan sehingga kini masih meneruskan perniagaan ini cukuplah dengan kerja-kerja begini tanpa perlu memikirkan hutang-hutang yang sedang bertimbun dan yang akan mendatang...buat biness yang kita suka, orang suka dan orang cari kita...baguskan bisness camnie ?

Apakah bisness yang kak chah buat sekarang nie?

Mula-mula kak chah just nak jadi pengguna je pasal matlamatnya nak jaga kesihatan al maklumlah dah berumur skg nie jadi kesihatan menjadi nombor satu selain mencari pendapatan tambahan untuk anak kita dan kita sendiri jalan-jalan dan makan angin la...gitu.

Sambil-sambil update blog untuk bercerita padangan kita dan ilmu yang sedikit ada ini untuk berkongsi sesama yang minat, moga bermanfaat sesama kita. Kalau tengok dalam blog kakchah ni macam-macam ada...dari tundung, cadar dan sampai la ke makanan tambahan.

Makanan tambahan ni kakchah lama dah amik bermacam-macam jenis la tapi lidah buaya ni gak antara yang terbaik kakchah cuba..hingga kini masih mengamalkanya dan tetiba plak merancang  untuk berbisness...

Produk bagus untuk kesihtan perut dan salah satu sunnah Rasullullah s.a.w memang ada dalam hadis dan ramai rupanya yang sangat suka produk nie..sbb membantu melawaskan perut dan menjaga kesihatan kita...apa tidaknya dengan usus yang bersih maka mudah bagi badan menyerap nutrien, vitamin dan zat galian yang kita makan.

Nak tau lagi bleh watsap kakchah 012 644 8260 / 010 427 8224

REGISTER ONLINE PENGEDAR ALOEVERA KLIK DISINI 
PEMBELIAN ONLINE ALOEVERA KLIK SINI
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut