ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

27 September 2015

PENGEDAR ALOE VERA FOREVER LIVING SEREMBAN,PORT DICKSON NEGERI SEMBILAN

Kakchah tak begitu ingat bilakah kakchah kenal dengan Azlia ni.  Kali pertama dia order aloevera gel , cuma beberapa jam kemudian, dia order lagi produk Forever Living.



Niat hanya ingin mencuba dan hanya kegunaan sendiri tetapi setelah beberapa lama menjadi pengguna akhirnya timbul plak minat nak jual produk nie....mereka dan mengamalkan pemakanan aloevera gel ini hasilnya nampak dan sangat berpuas hati.




Forever Living Product mungkin asing bagi sesetengah orang dan namanya masih baru disebut-sebut tetapi hakikatnya produk telah lama berada dipasaran Malaysia semenjak 1984....uikkk lama kann.

Jika kita tanya pakcik google pasti banyak maklumat yang kita dapat tentang keberkesanan daun lidah buaya nie samada untuk mengawal kesihatan mahu pun melangsingkan badan....mampu mengawal diet kita.

Di sebabkan permintaan yang amat memberangsangkan maka Alia pun mula untuk menjadi pengedar produk Forever Living dan banyaknya dapat duit seperti tidak di sangka "betul ke Lia dapat macam ni kak?"

Ya Forever Living bagi macam tu la, tak maunya diorag ni salah kira...betul la tu

Ohh bagusnya dapat banyak macam tu? Ya bagus Lia

Itulah antara dialog yang membuatkan Lia semakin bersemangat meneruskan untuk mula menjadi pengedar produk Forever Living secara tetap dan sehingga kini masih meneruskan lagi....BETUL TAK LIA?

Anda di luar sana mungkin anda tidak pernah merasa atau tidak memerlukan lagi produk-produk makanan tambahan seperti ini , tapi harus kah kita merasa sakit dahulu baru nak cari penawar? 

Bukankah mencegah lebih baik daripada merawat maka jom kita cegah dahulu dan dalam masa yang sama kita boleh berusaha untuk mencari dan mendapatkan rezeki yang lebih dengan menjadi pengedar apa-apa saja produk yang anda suka atau part time agen insuran, agent hartanah, freelance,blogger atau apa saja.....sebab kita dan sihat.

Sihat adalah anugerah allah yang tidak terhingga hebatnya....seronok kan rasa sihat

JOM DAPATKAN ALOE VERA GEL / GEL LIDAH BUAYA FOREVER LIVING DARI PENGEDAR KAMI DI SEREMBAN/PUTRAJAYA

NAK DISKAUN BOLEH CALL ATAU WASAP
klik http://www.wasap.my/60192830717

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut