FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare online as semulajadi lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah ubat gigi CLean9 anti aging peluang articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi testimoni BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan sembelit suplemen ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever jerebu kolagen kolesterol penapis air produk supliment untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 delima demo detoks ejen halal hebat jantung kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial keuntungan kolestrol kopi mineral masalah mudah dan cantik penjagaan pomesteen register online resdung selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus buaya cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema florida gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kajian kaya kelas percuma kulit cantik kurus lidah lubuk duit makan makanan tambahan malaysia masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa sakit seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan aloe gelly aloe heat lotion aloegelly angin anti anti kanser anti radang antioksidan asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kakchah kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kimia klinikal kolon korea kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong maggi maggie manfaat manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mudah muka network nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action ORAC PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif al-quran alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis anggur angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keram kering kerja kesan kesuburan kewangan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kuala lumpur kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manggis manjung masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menopaos merah meransang organ tubuh minyak minyak pati miyak jojoba mlm mlm.bisness modal najis nak negara networking nutien nutrien nutrisi nutrition obesiti oder online offline omega 9 order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki rm90 rujukan runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaitun

Translate

28 September 2015

DEMO MAGGI CELUP-CELUP DAH BERSIH

Ramai yang bertanya apakah produk yang mereka pernah lihat dalam FB.  Iaitu celup-celup maggi kemudian bersih.

Ceritanya begini,
Demo tu untuk menunjukkan contoh usus kita tu umpama maggi yang kita celup-celup dengan iodin.  Usus cepat menyerap bahan-bahan makanan dan seumpamanya yang kita makan dan akan menyerap zat, vitaman dan galian untuk tubuh. Iodin yang digunakan berwarna hitam adalah umpama bahan kimia atau toksin yang tercemar pada makanan dan sayuran yang masuk dalam badan melekat kat usus, memang begitulah hitamnya. Maggi tersebut tidak akan dapat di bersihkan dengan hanya mencuci menggunakan air biasa sahaja atau air kosong .

Kenapa lidah buaya/Aloevera

Apabila dicelup dalam satu jenis cecair yang dinamakan aloevera/lidah buaya, maggi tu jadi bersih.  Apabila dicelup lagi dalam iodin, maggi dah tadi dah tak lekat hitam.Sifat semulajadi lidah buaya adalah sebagai pembersih segala kotoran dari bahan-baha toksin untuk tubuh badan kita di dalam usus.

Mari kita lihat bahan-bahan atau kandungan lidah buaya


Bahan aktif yang terdapat di dalam lidah buaya dapat membersihkan usus dari toksin yang terdapat dalam usus kita , jadi bila dah sabun dengan lidah buaya kena la bila kann...so kita minum banyak air sekurang-kurangnya 2 liter sehari.

Dah sabun kena la bilas...usus kita seakan sehelai tuala mandi yang berbulu-bulu maka makanan dan toksin akan melekat pada usus dan tugas usus menghancurkan makanan tadi dan menyerap nutrien, zat, vitamin dan galian yang diperlukan, tapi bila tak kotor camna nak serap zat-zat tersebut. Sebab tu kena cuci kann....tuala mandi kita cuci...badan kita cuci ....kereta pun kita cuci suapaya besih dan selesa,,,tul tak ??

Usus dah cuci? kenan lah cuci dengan lidah buaya sebab "SAPONINS" bertindak sebagai sabun dalam usus untuk membersihkan usus dan menyerap semua toksin. 

Punca segala penyakit adalah daripada perut dan bahan makanan yang kita makan. Kita makan hari-hari dan secara normalnya makanan tersebut akan di buang pada keesokan harinya bila usus memerah makanan dan badan akan menyerap. Agak-agak la apa yang badan kita serap jika usus tidak bersih?

lihat video di sini


Bila usus dah bersih barula zat,vitamin dan mineral boleh di serap oleh badan kita, jadi kita makan apa pun manfaat dari makanan itu kita dapat sepenuhnya makan la tokgat ali ke, kacip fatimah ke, cendawan ke atau apa saja badan akan dapat menyerap..usus dah bersih.

Nak tengok demo live dari kakchah boleh set appoiment watsap kakchah 0126448260 / 010 4278224 kakchah akan tunjukan dan terangkan macamana nak minum aloevera tu dengan betul dan teratur jika terdapat masalah kesihatan ketika ini.

Nak kurus ke? boleh aloe vera gel boleh membantu untuk kita menurunkan berat badan yang berlebihan dan sangat membantu kepada orang yang ada masalah kencing manis terbukti dapat membantu.

Jika doktor pakar kencing manis pun bersetuju dan menggunakan lidah buaya sebagai rawatan alternatif ..... bagus kann

Jangan tunggu sebab sakit tak tunggu kita .... atau sapa saja mencegah lebih baik dari mengubat mulakan sekarang. Kencing manis adalah antara penyakit no 1 di Malaysia dengan aloevera kita dapat membantu ramai orang yang memerlukanya, dengan kos belian yang sangat menjimatkan kerana ada 15 - 30% diskaun semua orang dapat merasakan kelebihan dan manfaat dari lidah buaya ni...





#watsap kakchah 0126448260 / 010 4278224
PUCHONG,KINRARA,SERDANG,KAJANG,PETALING JAYA,SUBANG,SUBANG JAYA,PUTRAJAYA,CYBERJAYA,BANGI,SEPANG,SG RAMAL,GOMBAK,SG BULOH,DAMANSARA,KELANA JAYA,

JOIN KAKCHAH SECARA ONLINE KLIK LINK http://kakchah.flp.com/join.jsf

klik untuk pengedar lain-lain tempat/negeri http://kakchahjelita.blogspot.my/p/perniagaan.html

Ok nanti kita cite lagi ada sambungan ....bahagian 2

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers