KOSMETIK BEAUTY & WELLNESS –KOLEKSI PENJAGAAN KULIT SONYA FOREVER LIVING


Koleksi Penjagaan Kulit Sonya ...... Forever  kemewahan kecantikan dan pelbagai produk kesihatan adalah asas kepada produk-paroduk yanglain, yang mengandungi hanya bahan-bahan semula jadi terbaik untuk memberikan kulit anda kelihatan berseri dan terasa lembut.


Makeup by "Flawless" by Forever Living,

Lima produk terbaik yang menggabungkan kepentingan pembersihan, pengelupasan, toning dan pelembab untuk memberikan anda kulit yang cantik dan sihat. Koleksi ini termasuk Aloe Purifying Cleanser, Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, Aloe Refreshing Toner, Aloe Balancing Krim dan Aloe Nourishing Serum.


  1. Aloe Deep-Cleansing Exfoliator ... ..Formula lembut dengan lidah buaya dan jojoba semulajadi manik pembersih dan pelembab pengelupasan kulit. Membantu membuang sel-sel kulit mati dan memberikan muka anda terasa lebih segar, lebih lembut dan licin.
  2. Aloe Purifying Cleanser ... ..Kesegaran pembersih dicampurkan dengan lidah buaya, lemon dan ekstrak timun, yang direka untuk secara perlahan-lahan membuang kesan solekan dan kekotoran lain tanpa mengeringkan kulit.
  3. Aloe Balancing Krim ... ..Diperkaya dengan lidah buaya, vitamin E dan teh putih, krim muka yang kaya ini membantu untuk memulihkan dan mengimbangi kelembapan semula jadi kulit anda untuk memberikan kulit sihat dan tidak terhidrat. Mengandungi AHA dan L'Arginine untuk mengekalkan kejelasan, tekstur dan tona kulit. Produk ini secara semula jadi mengelupas dan membina sel-sel kulit mati untuk memberi penampilan kulit yang lebih berseri. Gunakan bersama Aloe Nourishing Serum.
  4. Aloe Refreshing Toner ... Toner bebas Alcohol dengan aloe, teh putih dan timun yang menyegarkan dan menghidrat kulit. Gunakan pada waktu pagi dan malam, selepas pembersihan dan pengelupasan.
  5. Aloe Nourishing Serum ... Lightweight serum yang memelihara dan mengembalikan semula kelembapan kulit anda untuk membantu mengekalkan kulit muda. Mengandungi ekstrak aloe, teh putih dan kulit kayu Mimosa.
Untuk maklumat lanjut tentang produk boleh whatsapp kakchah 0126448260 dan demo/makeover dikawasan atau tempat anda

JOM JANGAN TUNGGU LAGI SEHINGGA .....ANDA PULA KETINGGALAN
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.