ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

16 Mac 2016

PENGEDAR FOREVER TRENGGANU

Nak bekalan Aloevera? Nak produk minyak ikan untuk kelancaran darah.

Kita mesti menjaga kesihatan. Sekarang ini macam-macam masalah penyakit mengancam kita. Siapa lagi yang nak menjaga kita kalau diri kita sendiri?

Tetapi barang bagus selalunya sukar didapati. Nak beli online lambat pula dapat. Lagipun  risau  juga kena tipu. Lebih baik beli secara terus..  Cash on delivery. Selamat dan  cepat.

Mana nakcari ejen atau pengedar di trengganu?

Ni diaaaa orangnya.

muka macam anak cina. Tapi melayu. Namanya Ahmad Zakwan. Orang Setiu.
Umur 20an, sangat baik dan sopan. hubungi 0111291903 
Katanya dulu-dulu mukanya ada jerawat dan muka gelap. Zakwan pun ambil Absobent C. Zakwan beli online melalui  Kakchah.  Setelah mengambil dalam beberapa minggu sahaja wajahnya dah licin daripada masalah jerawat. Kakchah bertemu dengan Zakwan pun dah tak ada masalah jerawat. Tak sangka pulak  muka kacak lawa licin begini pernah ada masalah jerawat. Tapi itulah pengakuan Zakwan.
Sebenarnya Zakwan dah jatuh cinta dengan produk  Forever. Zakwan terus mendaftar sebagai ahli dan sekarang ingin membantu orang lain agar sihat. Dan kalau ada masalah jerawat dan wajah kusam... bolehlah menghubungi Ahmad Zakwan. Sapa nak kacak hensem lawa pun boleh minta tips daripada Zakwan...

Jadi orang Trengganu jangan malu-malu untuk hubungi Zakwan yang baik dan bergaya ini. Dia ejen Forever  yang berkaliber.
Hubungi beliau 01112919803 (ZAKWAN)


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut