PENGEDAR PENANG MARI

MAIMAIMAI
Nakhabaq mai kat  hangpa, kalau belah penang ka seberang prai ka, butterworth ka, Kepala Batas ka. Bukit Mertajam ka perda ka... semuanya boleh hello saja ejen nih...

LISA LEE WEI CHIN

nin dia penang mai. Juru runding Makanan Kesihatan dan kecanttikan Forever.  Muka macam cina. Memangpun keturunan cina.  Namanya Lisa Lee Wei Chin. muda belia lagi nih. Awai 30an. Ish nampak macam 20an.  Ini sebab dia nampak bertambah-tambah muda sebab minum Aloevera dan ambil produk berkualiti di  Forever. Kata  orang kecantikan bermula dari dalam. Lisa bercita-cita  nak jadi jutawan, Nak tolong  dan bantu  ramai orang.
Ini ejen penang. Sapa-sapa nak beli secara COD boleh jumpa  Lisa. Kalau nak beli produk dengan  harga rendah, boleh  berbincang dengan Lisa atau nak jadi member untuk dapat diskaun, Sebenarnya di Forever tidak ada diskaun kepada pelanggan kerana harga dah memang dah RUNTUH gila.  Tetapi kita  ada kelebihan untuk yang mendaftar sebagai ahli. Ahli boleh dapat diskaun. belilah dengan diskaun tapi kena ikut peraturan la ye.

Ok sapa nak stok Aloevera, minyak ikan Articsea,Vit C serapan tinggi, Madu Gred superb AAA...

sila hubungi Lisa Lee Wei Chin
no HP  0165774339
Area support : Seluruh Penang dan seberang Prai


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.