BISNESS TERHANGAT DI PASARAN KETIKA INI

MULAKAN PERNIAGAAN BARU ANDA DENGAN ALOEVERA GEL FOREVER LIVING


Forever Living adalah pengedar aloevera terbesar dunia telah menguasai 92% pasaran aloevera dunia. Produk yang di iktiraf di lebih 158 buah negara ianya menjadi makanan tambahan setiap orang di dunia, produk aloevera yang pertama mendapat pengiktirafan dari Majlis Sains Aloe Antarabangsa pada tahun 1986 dan yang pertama menggunakan loga pengiktirafan tersebut iaitu pada produk Aloevera Gel dan Aloeberry Nectar.

Di Forever Living kita di bayar berdasarkan harga jualan runcit produk maka ini memberi lebih keuntungan kepada seluruh para pengedar di Malaysia mahupun di dunia. kelebihan-kelebihan lain yang sangat bagus dan terhebat ketika ini ialah kita mendapat komisyen,bonus dan keistimewaan lain yang sangat-sangat berbaloi antaranya seperti pelancong luar dan dalam asia.

Perniagaan alovera ini sangat membantu usahawan yang mula mencebur diri dalam perniagaan asas trading.

Sila rujuk link video di bawah insentif dan pelancong di Forever Living


Global Rally 2014Manager Retreat 2015 at Cancun, Mexico

Marketing plan Forever Living tiada tekanan untuk kita lakukan kerana di sini setiap pengedar tidak perlu maintain untuk kekalkan diskaun ianya selamanya bermula dari ahli biasa dengan 15% diskaun sehinggala 48%

Tiada penurunan pangkat ianya kekal selamanya. Kita juga berpeluang naik pangkat secara automatik ketahap tertinggi jika pengedar dari rangkaian kita sampai ke tahap tersebut. 

Terdapat banyak lagi insentif dan bonus jika ANDA memerlukan maklumat lanjut sila berhubung dengan rakan kongsi kami atau terus berhubung dengan kakchah 012 6448260 / 010 4278224

klik untuk kawasan utara,tengah
klik untuk kawasan pantai timur,johor,sabah dan sarawak
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.