ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

19 Mei 2016

FOREVER LIVING MLM LAMA DI MALAYSIA

Forever di Duni dah ujud hampir 40 Tahun.  Di Malaysia saja dah lebih daripada 30 tahun.  Namun, ada sedikit perubahan berlaku dalam management Forever Malaysia.  Tahun 1983 ia disusun dan dikendalikan oleh Forever Malaysia.


Dah lama dah Forever di malaysia. tetapi masih ramai yang cakap tak kenai Forever.  Kakchah jumpa ramai orang cakap pernah tengok dan guna produk ni.  Rakan kongsi kakchah pun ramai yang join ahli sebab pernah konsume produk Forever ni terutama aloevera. Pemimpin-pemimpin kita pun konsume produk ni.

Di bawah ni adalah bukti kakchah menemui ahli lama Foerever.  Masa tu kakchah datang nak beli barang dan daftar ahli-ahli baru kakchah.  Kakchah tengok kad ahlinya berbeza.  Logo Forever pun logo lama.  Dulu logo Forever burung layang2.  Sekarang lagi ganas sebab logo burung helang.  Burung helang lagi tinggi terbangnya kan.  Forever adalah sebuag syarikat gergasi yang jualannya tak pernah jatuh melainkan ia sentiasa mencatatkan keuntungan.

Pos status kakchah di FB peribadi

Kakchah berkenalan ahli lama Forever di kaunter HQ maluri.
Ini Mrs neah. pengguna Forever sejak 20tahun lalu.
Masa tu anak sulung Mrs neah Baru usia 3 tahun.
Setia betul dia dengan produk aloevera. Dia makan sendiri.

Tak buat bisnes. Sebab dia sendiri sibuk urus bisnes lain.

Kakchah Tanya dia dia dapat diskaun berapa persen pon dia x tau. Dia kata dia tau Beli saja sebab produk ni bagus. Kakchah tengok dia Beli scrub. Katanya Untuk anak nya yg wajah banyak jerawat. Kakchah Kongsi kebaikan aloefirst, aloejely Dan cara nak guna. Dia terus Beli. Dia percaya ckp kchah sebab dia tau semua produk Forever mesti bagus.

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut