ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

19 Mei 2016

FOREVER pulihkan masalah elergik

Ini testimoni daripada rakan kongsi kakchah sendiri tau... 
Boleh Add FBnya Aswar Hanizam 

Yang tengah tu En Husaini, suami Aswar... juga rakan kongsi grup kakchah
Mereka ni ada masalah elergik suatu ketika dulu.  Makanan laut jangan harap la nak makan seseuka hati.  Si suami suka memancing dapat sotong, udang dan lain-lain tetapi tak dapatlah nak makan lebih-lebih.  makan sedikit je, mesti satu badan gatal-gatal.  Ditambah la pulak kedua orang ini ada penyakit resdung.  Si isteri sentiasa jerawat besar dan radang merah-merah muka tu.  Si suami pulak bersin tersumbat hidung sentiasa.  Bukan la mereka mahu jadi macam tu, dah macam-macam usaha dan ikhtiar dah dijalankan.  Semua orang nak hidup selesa bahagia kan.  Tetapi ujian mereka tempuh sebagai orang yang elergik makanan laut tu memang la lama dah.  Sian mereka tak dapat menikmati makanan sedap-sedap kan.
Pabila rezki Allah tentukan bertemu dengan Forever, maka berdetoks la dua laki isteri ini.  Setelah beberapa lama mereka merasai perbezaan dahulu dan kini. Selain mengamalkan makanan tambahan dan detoks... Si suami menggunakan activator untuk dititik ke dalam hidung.  Ajaib sungguh, jika hidung tersumbat, terasa lega amat hampir serta merta setelah activator Forever melalui rongga hidung.  Aswar pula menggunakan produk facial Forever seperti Aloegelee bath, aloe gelly, scrub, aloe first dan sunscreen untuk penjagaan wajah.  ternyata wajah yang dulunya berminyak sakan, berjerawat sekarang dah cantik dan yang paling penting tak gatal2 dan x perlu menahan sakit jerawat batu besar-besar tu.  
Sekarang mereka bebas nak makan apapun.  Dah tak elergik lagi.  Dengan Forever, Alhamdulillah... 
Kita berusaha, rezki Allah yang menentukan kesembuhan.  Alhamdulillah!

Hmm... baru-baru ini kakchah pergi la rumah mereka... Si suami Aswar ni baru balik memancing.  Wahhh banyak pulak dapat sotong.  Ini adalah pos kakchah di FB.

Habis sepnggan kakchah dan Kamaruzaman Mat Nor ratah.
Tuan Rumah Aswar Hanizam dan Husaini N Aswar jamu kami sapu je lah. Tq juga bekalkan kami oleh2 Trengganu.
Kakchah tengok Aswar Hanizam selamba je ratah sotong nih. Katanya Husaini pun dah ratah sotong ni sebaik saja masak. Masak pulak sotong tgah Segar tanpa pengawet.
Fuhhhh terangkat wa cakap LU!
Dulu2 kamu berdua suami isteri berpantang makan sebab elergik resdung Dan gatal2 kulit.
Waw! skg semua korang bedal ye.
Maklumlah dah ada produk detoks...
Mereka bebas merasakan nikmat hidup yang Allah kurniakan.
Kalau ada kawan-kawan yang terpaksa berpantang..
Tirulah langkah detoks Husaini Dan Aswar.
Hidup mestilah bijak
‪#‎kakchahjelita‬
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut