MENGAPA KITA PERLUKAN PENAPIS AIR

PROLIFE 3 WATER FILTER SYSTEM

AIR sangatlah penting untuk kita.  Adakah anda sanggup minum terus air dari paip di rumah? Sebaiknya kita gunakan sistem penapis air di rumah. Meminum air terus daripada paip sangatlah merisikokan buah pinggang.

Jika kita fikir balik... dari manakah sumber air kita?

Secara umumnya semua orang tahu punca air negara kita.

Bagaimanakah keadaannya?

gambar-gambar ini kakchah ambil dari laman blog blogger lain. Semua gambar-gambar ini menunjukkan air tercemar dan kemungkinan air dari sinilah yang menjadi sumber air minuman kita.

Kita hanya nampak air yang keluar dari pili di rumah adalah air  yang jernih.  Kadang-kadang sahaja keluar air yang keruh dan berkarat.  Tahukah kita apakah proses yang dilalui air ini supaya kita mendapat air yang bersih?


Kerajaan sedaya upaya memastikan proses di atas dilakukan supaya kita mendapat air yang bersih.  Tetapi adakah anda yakin untuk meminum terus air itu?

Ya... nampak saja bersih tetapi sanggupkah kita menelannya begitu saja? Cuba anda tadah air ke dalam botol telus. Biarkan beberapa hari. Apa yang anda nampak?

Kakchah dah buat dah ujikaji ini. Yaa, air yang tidak bertapis memang jelas kelihatan ada keladak-keladak halus termendak di bawah.  bayangkan air itulah yang kita telan.

Seorang pakar nutrisi pernah berkata bahawa salah satu sebab buah pinggang bermasalah adalah kerana air yang kita ambil mengandungi bahan cemar dan enap logam yang terkandung dalam air minuman.

Kita perlukan air bersih yang benar-benar dapat membantu kita meneruskan hidup yang sihat. Air bersih dapat membawa khasiat makanan, mineral dan galian penting untuk organ-organ tubuh melakukan tugas-tugasnya dengan baik. Kita perlu menjaga kesihatan tubuh kita agar kita dapat meneruskan hidup dengan gembira.

untuk penapis air yang bagus, kakchah cadangkan

PROLIFE 3Air Prolife III?
Sistem penapisan air yang berteknologi canggih dari Jepun dan USA dan dikilangkan di Korea.
Dibawa ke Malaysia dengan harga paling rendah dan berbaloi untuk pengguna.  Produk mampu milik ini   amat diperlukan rakyat negara ketika  ini. Forever Malaysia memastikan hanya produk berkualiti tinggi dan harga terbaik untuk pengguna.
Penapis ini dapat  memecahkan molekul air kepada kelompok yang paling kecil, justeru itu ia mudah dan senang diserap oleh sel badan. Ini seterusnya akan membantu untuk memperbaiki tahap kesihatan dan kesejahteraan secara keseluruhan!Air minuman anda adakah ianya?
• Bersih
• Rasa lembut di mulut
• Membekalkan tenaga
• Bebas klorin dan bakteria berbahaya, virus, sedimen organik dan logam berat.
• Mengandungi jumlah oksigen dan mineral yang mencukupi dan bermanfaat bagi tubuh badan
• Mempunyai molekul air berkelompok kecil agar mudah diserap oleh badanAlamilah sendiri!

Memasak – Mengurangkan bau ikan, memelihara kesegaran
• Guna Air Prolife III untuk membersih dan merendam makanan lauk seperti udang dan ikan untuk memelihara kesegaran

Membuat Minuman – Untuk pencairan yang lebih baik bagi susu pekat
• Dengan kelompok air yang lebih kecil, susu pekat mencair dengan mudah

Pengganti minuman ringan
• Bawa Air Prolife III ke sekolah atau mana-mana sahaja. Ia membekalkan mineral semulajadi untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan secara keseluruhan.

Untuk bayi – Membantu mengurangkan ruam panas dan ruam lampin
• Guna Air Prolife III untuk memandikan bayi anda. Ini membantu mengurangkan ruam panas dan ruam lampin pada kulit bayi.

Tumbuh-tumbuhan dan perkebunan – Bunga kekal segar dan wangi
• Bunga yang disiram dengan Air Prolife III kekal segar dan lama

Rawatan muka
• Menembus ke dalam kulit untuk pembersihan yang lebih baik


DAPATKAN DARI KAMI DENGAN MEMBELI PRODUK INI ANDA LAYAK UNTUK MENDAPAT 35% DISKAUN SETERUSNYA KE ATAS SEMUA PRODUK FOREVER LIVING.

FOREVER LIVING ADALAH PENANAM, PENGILANG DAN PENGEDARAN TERBESAR DI PASARAN DUNIA DENGAN LEBIH 158 NEGARA DAN DI IKTIRAF OLEH BADAN-BADAN ANTARABANGSA DENGAN SIJIL HALAL IFANCA, ALOE INTERNATIONAL, ORGANIK DAN BERBAGAI LAGI. 

MULAKAN PENIAGAAN SECARA PART-TIME SAMBIL SANTAI-SANTAI BERSAMA KAMI

WHATSAPP KAKCHAH
012 644 8260 / 010 427 8224/0192830717
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.