PROLIFE 3- PENAPIS AIR TANPA ELEKTRIK

Pro-Life III menyediakan banyak manfaat. Walaupun pertama daripada lapan faedah adalah bernilai harga yang anda bayar. Apa lagi, anda boleh membantu 
menyelamatkan alam sekitar - kerana anda tidak memerlukan elektrik untuk
menjalankan sistem penapisan air ini!


Penapis air ini mempunyai manfaat yang besar dan tidak memerlukan elektrik untuk ia berfungsi dengan baik

1. AIR BERSIH DAN SELAMAT Menyediakan air yang bebas daripada bakteria, mikroorganisma, 

klorin, kekotoran, racun perosak, bahan kimia organik meruap dan logam berat di dalam air.

2. MENGIMBANGI PH BADAN air beralkali mengandungi mineral yang membantu untuk mengimbangi pH badan.

3. Meningkatkan BEKALAN OXYGEN oksigen tinggi air membantu untuk meningkatkan bekalan oksigen kepada badan.4. BERSIFAT ANTIOKSIDAN Keupayaan Pengurangan Pengoksidaan (ORP) membuang radikal bebas. Ia membantu kesihatan dan melambatkan proses penuaan semula jadi.

5. MUDAH DISERAP kelompok yang lebih kecil daripada molekul air membantu meningkatkan penghidratan dan penghantaran nutrien pada tahap selular agar mudah diserap tubuh.

6. MENINGKATKAN IMUN SISTEM sistem FIR dan ionizer dapat merangsang sistem imum kerana Ion-ion negatif membantu meransang tenaga kepada badan. Ion-ion negatif membantu memberi tenaga kepada badan.

7. PEMBERSIHAN LUARAN Pembersihan wajah dan kulit akan menjadi lebih baik kerana air ini bermolekul halus dapat meresap jauh ke dalam kulit. Kadar penembusan terbaik beginilah dapat membantu mereka yang mempunyai masalah kulit.  

8. RASA MAKANAN DAN MINUMAN lebih lazat berkhasiat.   Teksturnya licin halus menjadikan makanan dan minuman lebih lazat. Anda  perlu alami sendiri pengalaman ini. Belilah satu untuk keluarga anda.


penapis air Prolife 3 mempunyai 6 blok penapis (filter)


Inilah rupa 6 filter yang hebat ini.beginilah keadaan filter yang baru dibukaFilter  yang sudah dua minggu digunakan. balang penapis yang kotor itu adalah filter seramik.

filter ini perlu  dicuci selalu dan perlu ditukar setahun sekali.

Jangan bimbang, murah je kosnya


Soalan dan jawapan

1. berapa kerap penapis seramik perlu dicuci?

Bergantung kepada betapa kotornya filter. kemungkinan dua ke empat minggu sekali.2. Apakah perbezaan Filter Air PRO-LIFE 3 dengan jenama lain?

Filter terpilih sistem ini menggunakan Teknologi UK dan Korea dikendalikan oleh sebuah syarikat yang dipantau Forever Malaysia bagi memastikan mutu yang terbaik dan harga yang ditawarkan berbaloi-baloi. Teknologi Silver dalam penapis seramik. Ia dapat menghalang pertumbuhan mikroalga di dalam air bermula  dari langkah pertama lagi. Ini sangat penting kerana penapis seramik ini akan digunakan dalam tempoh setahun.

Tahap filter air ini adalah alkali PH8 sangat sesuai untuk keperluan tubuh sebagai air minuman.  Jadi, kita bebas minum seberapa kerap tanpa perlu bimbang akan ancaman penyakit. 3. Filter air FIR?

Ya, filter air ini ada FIR.  Ia menjadikan molekul air lebih halus, licin dan rasa lebih baik. Teknologi FIR inilah yang menjadikan kualiti air lebih baik untuk penyerapan yang lebih baik kepada sistem tubuh.4.  Perlukah saya memasak air sebelum diminum?

Tidak.  Sistem penapis air PRO-LIFE 3 yang lengkap sudah meyingkirkan bakteria. Malahan toksin, bahan kimia dan bau juga disingkirkan.Kita sudah lihat penapis air yang mempunyai 6 Filter ini... harga memang superb murah.  
Harga boleh diskaun, boleh bayar pakai kad kredit
Pemasangan Percuma
Kami boleh demo
Untuk keterangan lanjut...

Hubungi kami, untuk penapis air PROLIFE 3

Kakchah 0126448260
abgman 0192830717
Share:

2 ulasan:

asmajutawan berkata...

Boleh pm harga wasap.my/60132910083/penapisair

Kakchah Jelita berkata...

Terima kasih Pn Asmajutawan semua maklumat harga sudah pm ke no yang diberi...terima kasih

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.