ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

27 Februari 2017

KENAPA NETWORK MARKETING BISNES SEKARANG?

Ciri khas money game antara lain:
Kita hanya disuruh mendaftar tetapi tidak dapatk produk, hanya melabur wang ke orang yang terdahulu bergabung, dan wang kita diperoleh dari pelaburan orang lain dalam rangkaian kita.
Kalau pun ada produk, produknya hanya sekedar hiasan sahaja atau syarat . Maksudnya produk sekedar hiasan adalah harga produknya sebenarnya murah tapi dijual dengan harga yang sangat mahal dan kemudian semuanya hanya bersifat pelaburan dan pelaburan seperti rantaian, itu semestinya dihindari karena bisnis seperti ini hanya mengutamakan uangnya saja tanpa ada produk atau keberkesanan yang baik.

THE POWER OF NETWORKING
KENAPA NETWORKING ?
Pada tahun 2020 nanti yang pasti industri TERBAIK adalah "Network Marketing" (Perniagaan Yang Mempunyai Rangkaian) dan rakyat Malaysia akan berpusu-pusu melakukannya. 
-Tun Dr. Mahathir Mohamad-

Ramai pakar perniagaan yang mengesyorkan kita yang tak ada pengalaman dalam bisnes dan yang masih mula2 nak belajar

JANGAN KELUAR PRODUK SENDIRI

Mulakan dengan belajar dan biasakan dengan pengalaman menjual produk orang lain..Kerana kita hanya fokus kepada MARKETING iaitu jual dan perkenalkankan produk. Tak perlu buat loan untuk set up kedai, modal perabot dan overhead setiap bulan. Kerana  jika produk kita tak laku, kita akan alami kerugian dan minda kita belum sedia menerima kegagalan..

seterusnya kita BERHENTI...MENYALAHKAN ORANG LAIN ,GIVE UP dan menanggung hutang

Ada pulak persoalan..Tak tahu nak cari orang..Kita tak perlu cari...Kita tawar, Orang yang memerlukan akan datang kepada anda..Sebelum tu tengok dalam phonebook sekarang..ada berapa banyak kenalan dan saudara mara anda?Kita share pada mereka dahulu...

BAGAIMANA NAK SHARE ATAU BERKONGSI?

Ramai diantara kita berkongsi cerita tentang penyakit dan masalah kesihatan BUKANKAH itu adalah ciri-ciri perkara yang perlu kita selesaikan bagimembantu mereka yang mempunyai masalah yang mana ianya kan membuahkan oendapatan yang sangat baikkepada kita...

Doktor tugasnya menyelesaikan masalah kesihatan mereka yang memerlukan rawatan dan bantuan kesihatan...jika kita sudah ada penyelesaian dari berbagai masalah kesihatan yang mungkin kita juga pernah menghadapainya sudikan kita berkongsi kebaikan produk tersebut...PASTINYA KITA AKAN LAKUKAN JUGA...BETUL?

Kita tidak menjual produk tetapi kita berkongsi kebaikan produk seperti mana kita berkongsi perkara-perkara yang baik dan seronok kepada kita dan kita juga mahu orang sekeliling kita mengalami perkara yang sama....berkongsi bukan menjual " JIKA MEREKA INGIN MEREKA AKAN MEMBELINYA JUGA"

Berkongsi seramai yang mungkin kerana dengan pengetahuan dan pengalaman kita mencuba produk yang kita miliki maka lebih mudah kita berkongsi maklumat dan kebaikan produk tersebut kepada semua orang.

PERASAN KAH ANDA SELAMA INI KITA BANYAK BERKONGSI PERKARA-PERKARA YANG DISEKELILING KITA KEPADA RAMAI ORANG DAN PERNIAGAAN MEREKA TERUS BERKEMBANG?

ADA JUALAN MURAH...JUALAN GUDANG....PRODUK MENARIK, BERKHASIAT,SEDAP SEMUA KITA KONGSIKAN KEPADA ORANG DISEKELILING KITA...

Di dalam bisnes networking, bercerita sahaja tidak cukup. Anda perlu fokus kepada membina. Anda harus membina perniagaan itu sendiri. Membina bermaksud, anda melihat apakah gambaran pada masa hadapan yang bakal anda perolehi sambil melakukan perniagaan ini dengan sabar dan beristiqamah.
Produk terbaik akan bertahan lama dalam pasaran dan telah dipasarkan di merata dunia dan terdapat ramai pengguna dan mempunyai banyak testimoni yang sangat-sangat positif daripada pelanggan. Produk juga mempunyai repeat sales yang tinggi , di iktiraf oleh berbagai peringkat persijilan atau lulus ujian makmal.
Dengan bisnes Network Marketing kita perlu membina rangkaian bagi mengukuhkan perniagaan kita dan agar ianya berkembang bagi membantu kita dan rakan-rakan kongsi kita juga berjaya sama seperti kita. berbagai insentif dan kemudahan yang disediakan oleh syarikat kepada mereka yang aktif dan berjaya membawa produk kepada pasaran.
Kita perlu memilih platform yang betul bagi kita untuk bergiat secara aktif dan memberi kita peluang yang banyak dan hebat agar kita tidak penat mengatur jarangan tetapi syarikat tidak berupaya membayar upah atau komisyen atas usaha gigih kita.
ciri-ciri utama syarikat network marketing pilihan
1 - sudah bertahan lama dalam pasaran
2- melahirkan beribu-ribu jutawan di dunia
3- mempunyai bahan mentah dan kilang pemprosesan sendiri
4- boleh mengawal harga pasaran di dunia
5- terdapat lebih daripada 160 buah negara di dunia
6- produk berpaten dan antara pengeluar terbesar dunia
7- harga berpatutan dan mampu milik semua golongan
8- membayar bonus dan komisyen semua produk dari harga jualan
9- insentif pelancongan di nilai dari jualan tahunan bukan duit tabungan dari komisyen kita yang di kumpul setiap bulan
10- bonus tahunan dari jumlah jualan kumpulan kita iaitu sama seperti syarikat-syarikat luar yang lainya.
11- tiada menggunakan BV/PV/CV/SV atau sebagainya untuk memberi dan membayar komisyen dan bonus kepada pengusahan seperti kita.
12- bonus dan insentif kereta dan rumah diberi secara wang tunai dan kita mempunyai pilihan sendiri untuk memilih kerana usaha kita yang lakukan...anda ada?
FOREVER LIVING PRODUK mempunyai semua kelebihan diatas JOM JOINT KAKCHAH
WS 0126448260 ATAU 0192830717

KAMI ADALAH ANTARA GROUP JUTAWAN MELAYU YANG BERGIAT AKTIF DI SELURUH MALAYSIA DENGAN BERBAGAI PROGRAM DI SABAH,SARAWAK DAN SELURUH SEMENANJUNG...JOM JOINT FOREVER MILLIONAIRE ACADEMY




HUBUNGI KAKCHAH / MAN 0192830717 ,0126448260


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut