FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare semulajadi online as lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara ubat gigi EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah CLean9 anti aging peluang testimoni articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan produk sembelit suplemen supliment ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever delima jantung jerebu kolagen kolesterol penapis air untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 demo detoks ejen halal hebat kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan pomesteen prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat buaya cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial florida kajian keuntungan kolestrol kopi mineral lidah malaysia masalah mudah dan cantik penjagaan register online resdung sakit selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida antioksidan bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kakchah kaya kelas percuma kenapa kulit cantik kurus lubuk duit makan makanan tambahan masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 ORAC PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan al-quran aloe gelly aloe heat lotion aloegelly anggur angin anti anti kanser anti radang asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kewangan kimia klinikal kolon korea kuala lumpur kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong lemak maggi maggie manfaat manggis manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mlm mudah muka network networking nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly rujukan sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RAWATAN SEMULAJADI RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SAKIT SENDI DAN GOUT BERBEZA ATAU SAMA SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten berry bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cabaran cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gigi gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap haram harta hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan karada kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kepong keputihan keram kering kerja kesan kesuburan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint letih leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manjung masa masaalah masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menjaga menopaos merah merangsang meransang organ tubuh mesin minyak minyak pati miyak jojoba mlm.bisness modal najis nak negara nutien nutrien nutrisi nutrition nyanyuk obesiti oder online offline omega 9 omron order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut payudara pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis penat pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perhiasan perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat prostate protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki risiko rm90 runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sainstis sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip visceral vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaharudin zaitun

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Februari 2017

KENAPA NETWORK MARKETING BISNES SEKARANG?

Ciri khas money game antara lain:
Kita hanya disuruh mendaftar tetapi tidak dapatk produk, hanya melabur wang ke orang yang terdahulu bergabung, dan wang kita diperoleh dari pelaburan orang lain dalam rangkaian kita.
Kalau pun ada produk, produknya hanya sekedar hiasan sahaja atau syarat . Maksudnya produk sekedar hiasan adalah harga produknya sebenarnya murah tapi dijual dengan harga yang sangat mahal dan kemudian semuanya hanya bersifat pelaburan dan pelaburan seperti rantaian, itu semestinya dihindari karena bisnis seperti ini hanya mengutamakan uangnya saja tanpa ada produk atau keberkesanan yang baik.

THE POWER OF NETWORKING
KENAPA NETWORKING ?
Pada tahun 2020 nanti yang pasti industri TERBAIK adalah "Network Marketing" (Perniagaan Yang Mempunyai Rangkaian) dan rakyat Malaysia akan berpusu-pusu melakukannya. 
-Tun Dr. Mahathir Mohamad-

Ramai pakar perniagaan yang mengesyorkan kita yang tak ada pengalaman dalam bisnes dan yang masih mula2 nak belajar

JANGAN KELUAR PRODUK SENDIRI

Mulakan dengan belajar dan biasakan dengan pengalaman menjual produk orang lain..Kerana kita hanya fokus kepada MARKETING iaitu jual dan perkenalkankan produk. Tak perlu buat loan untuk set up kedai, modal perabot dan overhead setiap bulan. Kerana  jika produk kita tak laku, kita akan alami kerugian dan minda kita belum sedia menerima kegagalan..

seterusnya kita BERHENTI...MENYALAHKAN ORANG LAIN ,GIVE UP dan menanggung hutang

Ada pulak persoalan..Tak tahu nak cari orang..Kita tak perlu cari...Kita tawar, Orang yang memerlukan akan datang kepada anda..Sebelum tu tengok dalam phonebook sekarang..ada berapa banyak kenalan dan saudara mara anda?Kita share pada mereka dahulu...

BAGAIMANA NAK SHARE ATAU BERKONGSI?

Ramai diantara kita berkongsi cerita tentang penyakit dan masalah kesihatan BUKANKAH itu adalah ciri-ciri perkara yang perlu kita selesaikan bagimembantu mereka yang mempunyai masalah yang mana ianya kan membuahkan oendapatan yang sangat baikkepada kita...

Doktor tugasnya menyelesaikan masalah kesihatan mereka yang memerlukan rawatan dan bantuan kesihatan...jika kita sudah ada penyelesaian dari berbagai masalah kesihatan yang mungkin kita juga pernah menghadapainya sudikan kita berkongsi kebaikan produk tersebut...PASTINYA KITA AKAN LAKUKAN JUGA...BETUL?

Kita tidak menjual produk tetapi kita berkongsi kebaikan produk seperti mana kita berkongsi perkara-perkara yang baik dan seronok kepada kita dan kita juga mahu orang sekeliling kita mengalami perkara yang sama....berkongsi bukan menjual " JIKA MEREKA INGIN MEREKA AKAN MEMBELINYA JUGA"

Berkongsi seramai yang mungkin kerana dengan pengetahuan dan pengalaman kita mencuba produk yang kita miliki maka lebih mudah kita berkongsi maklumat dan kebaikan produk tersebut kepada semua orang.

PERASAN KAH ANDA SELAMA INI KITA BANYAK BERKONGSI PERKARA-PERKARA YANG DISEKELILING KITA KEPADA RAMAI ORANG DAN PERNIAGAAN MEREKA TERUS BERKEMBANG?

ADA JUALAN MURAH...JUALAN GUDANG....PRODUK MENARIK, BERKHASIAT,SEDAP SEMUA KITA KONGSIKAN KEPADA ORANG DISEKELILING KITA...

Di dalam bisnes networking, bercerita sahaja tidak cukup. Anda perlu fokus kepada membina. Anda harus membina perniagaan itu sendiri. Membina bermaksud, anda melihat apakah gambaran pada masa hadapan yang bakal anda perolehi sambil melakukan perniagaan ini dengan sabar dan beristiqamah.
Produk terbaik akan bertahan lama dalam pasaran dan telah dipasarkan di merata dunia dan terdapat ramai pengguna dan mempunyai banyak testimoni yang sangat-sangat positif daripada pelanggan. Produk juga mempunyai repeat sales yang tinggi , di iktiraf oleh berbagai peringkat persijilan atau lulus ujian makmal.
Dengan bisnes Network Marketing kita perlu membina rangkaian bagi mengukuhkan perniagaan kita dan agar ianya berkembang bagi membantu kita dan rakan-rakan kongsi kita juga berjaya sama seperti kita. berbagai insentif dan kemudahan yang disediakan oleh syarikat kepada mereka yang aktif dan berjaya membawa produk kepada pasaran.
Kita perlu memilih platform yang betul bagi kita untuk bergiat secara aktif dan memberi kita peluang yang banyak dan hebat agar kita tidak penat mengatur jarangan tetapi syarikat tidak berupaya membayar upah atau komisyen atas usaha gigih kita.
ciri-ciri utama syarikat network marketing pilihan
1 - sudah bertahan lama dalam pasaran
2- melahirkan beribu-ribu jutawan di dunia
3- mempunyai bahan mentah dan kilang pemprosesan sendiri
4- boleh mengawal harga pasaran di dunia
5- terdapat lebih daripada 160 buah negara di dunia
6- produk berpaten dan antara pengeluar terbesar dunia
7- harga berpatutan dan mampu milik semua golongan
8- membayar bonus dan komisyen semua produk dari harga jualan
9- insentif pelancongan di nilai dari jualan tahunan bukan duit tabungan dari komisyen kita yang di kumpul setiap bulan
10- bonus tahunan dari jumlah jualan kumpulan kita iaitu sama seperti syarikat-syarikat luar yang lainya.
11- tiada menggunakan BV/PV/CV/SV atau sebagainya untuk memberi dan membayar komisyen dan bonus kepada pengusahan seperti kita.
12- bonus dan insentif kereta dan rumah diberi secara wang tunai dan kita mempunyai pilihan sendiri untuk memilih kerana usaha kita yang lakukan...anda ada?
FOREVER LIVING PRODUK mempunyai semua kelebihan diatas JOM JOINT KAKCHAH
WS 0126448260 ATAU 0192830717

KAMI ADALAH ANTARA GROUP JUTAWAN MELAYU YANG BERGIAT AKTIF DI SELURUH MALAYSIA DENGAN BERBAGAI PROGRAM DI SABAH,SARAWAK DAN SELURUH SEMENANJUNG...JOM JOINT FOREVER MILLIONAIRE ACADEMY




HUBUNGI KAKCHAH / MAN 0192830717 ,0126448260


0 ulasan:

Google+ Followers