PERHATIAN KEPADA ANDA SEBELUM MENYERTAI MLM BACA DAHULU !!

Anda mempunyai peluang 60% untuk menjadi JUTAWAN dalam perniagaan pemasaran rangkaian daripada yang anda lakukan dalam pekerjaan.Tetapi sebelum melibatkan diri dalam syarikat Pemasaran Rangkaian anda perlu melihat 7 perkara utama.

Dan mereka adalah:

Umur Syarikat: 
Pastikan anda menyertai syarikat yang telah berlangsung selama lebih daripada 5 tahun. Statistik menunjukkan bahawa 90% daripada semua syarikat permulaan gagal dalam 5 tahun pertama dalam perniagaan. Statistik juga menunjukkan bahawa 90% daripada baki 10% juga gagal dalam 5 tahun akan datang dalam perniagaan. Ini juga terpakai kepada semua syarikat Pemasaran Rangkaian. Jika ia telah berkhidmat lebih daripada 10 tahun ia adalah lebih pilihan yang lebih baik.

Kredibiliti Syarikat: 
Apa yang lain "kredibel" sumber bercakap tentang syarikat? Yang syarikat itu bekerja dengan? Apa yang mempunyai syarikat yang diberikan kepada masyarakat? Lain-lain Anda perlu bekerja dengan syarikat yang anda boleh percayai. Sebuah syarikat yang anda mempunyai 100% beriman. Jika tidak, anda mungkin mendapati diri anda terperangkap dalam perniagaan haram (seperti skim piramid) yang mungkin membawa anda ke dalam masalah.

Saiz dan Pertumbuhan Syarikat: 
Saiz dan pertumbuhan syarikat memberikan anda dan gambaran tentang tahap kejayaan syarikat itu telah mencapai. Mana pejabat operasi? Berapa banyak pejabat yang mereka ada? Dalam berapa banyak negara? Berapa banyak bebas wakil / pengedar bekerja dengan syarikat? Itu sahaja yang penting. Tetapi satu persoalan yang lebih penting untuk ditanya ialah berapa cepat syarikat yang semakin meningkat. Pertumbuhan adalah lebih penting daripada saiz.

Produk: 
Semua syarikat Pemasaran Rangkaian undang-undang menawarkan produk atau perkhidmatan kepada pasaran. Jika syarikat tidak, maka ia bukan satu perniagaan sebenar tetapi skim piramid yang menyalahi undang-undang di kebanyakan countries. Untuk syarikat yang mempromosikan produk, pastikan produk mereka mempunyai nilai dan mempunyai permintaan global yang tinggi di pasaran. Pasaran niche yang telah menunjukkan kejayaan yang besar dengan bahagian atas syarikat-syarikat

Pemasaran Rangkaian adalah: 
a. Kesihatan dan Produk Kesihatan (80% daripada semua Syarikat Pemasaran Rangkaian)
b. perkhidmatan telekomunikasi
c. Vacationd. Emas dan perak numismatik dan barang kemas (Ia semakin trend)
e. Pendidikan (penambahbaikan sendiri, pendidikan kewangan, pemasaran dan lain-lain - trend yang semakin meningkat)

Untuk memastikan pelaburan anda berbaloi maka pastikan anda menyertai syarikat Pemasaran Rangkaian yang telah meletakkan diri mereka ke dalam niche di atas.
Pelan Pampasan: Anda di dalam Pemasaran Rangkaian untuk membuat wang. Tempoh! Jika anda mahu masuk ke dalam Network Marketing sahaja kerana produk (s), maka mesej ini bukan untuk anda. "Sentiasa menyertai syarikat yang membayar wang yang baik!" Jadi bagaimana anda tahu jika syarikat membayar wang yang banyak atau duit yang sedikit?

Simple. Lihat sahaja 3 perkara.

1 utama.
Berapa ramai orang yang anda perlukan untuk anda rekrut dalam peluang anda untuk mendapat sejumlah wang? Membandingkan dengan syarikat yang berbeza dan anda akan tahu yang syarikat membayar better.

2. Apa komisen tertinggi yang anda boleh dapatkan untuk menjual satu produk? Bagi sesetengah syarikat ia boleh pergi ke katakanlah $ 200. Untuk orang lain, seperti yang saya terlibat anda boleh mendapat sehingga $ 1700 (dan itu hanya bagi suruhanjaya itu langsung).

3. Berapa cepat anda boleh kembali wang anda?

Latihan: 
Dikatakan bahawa latihan perniagaan yang terbaik yang didapati di Syarikat Pemasaran Rangkaian. Ini adalah benar tetapi tidak semestinya benar. Kebanyakan syarikat Pemasaran Rangkaian terutama di Tanzania melatih anda untuk menjadi orang jualan; menjual produk mereka. Apa yang anda perlukan adalah sebuah syarikat yang membangunkan dan jurulatih anda untuk menjadi seorang usahawan. Mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk dapat membina perniagaan empayar.

Teknologi: 
Dalam Rangkaian Pemasaran anda mempunyai peluang untuk mengembangkan perniagaan anda dalam pasaran global. Anda mempunyai peluang untuk menjadi seorang ahli perniagaan / wanita antarabangsa. Ia adalah satu kelebihan BIG jika anda terlibat dalam syarikat yang mempunyai platform untuk anda untuk mengembangkan perniagaan anda di pasaran antarabangsa tanpa kerumitan. Saya sangat mengesyorkan syarikat dengan platform e-dagang dan bukan pintu tradisional untuk jenis pintu di mana anda secara fizikal mengedarkan produk.


Kami atau rakan kongsi perniagaan kami akan memotong sedikit masa dari jadual kami dan memberi 45 minit untuk konsultasi PERCUMA tentang bagaimana untuk membina perniagaan Pemasaran Rangkaian yang kukuh dari awal bekerja dengan sebuah syarikat yang telah terbukti berjaya dalam pasaran.

Perundingan akan diberi ke atas siapa cepat dia dapat dan hanya terhad kepada 20 orang / bulan
Untuk keterangan lanjut sila klik link ini http://www.wasap.my/6019283017
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.