ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

30 Mei 2013

Panduan bedak arab nampak lebih cantik

Bedak arab yang saya ada adalah yang beratnya 25g. Anda jangan bimbang jika membeli bedak ini kerana ia agak tahan lama. Bdak kompak ini tahan lasak tak mudah pecah. Jika terjatuh dan pecah... ia masih boleh dipadatkan kembali. Caranya ialah dengan menekan padat bedak ke bekasnya bersama air. Biarkan. Selepas itu ia akan menyatu semula.

Ok, sekarang saya nak bagitau cara nak pakai bedak arab agar lebih cantik.

Gunakan span yang lembab.  tak perlu terlalu basah.
Semburkan  mist NaPCA Nuskin ke atas permukaan bedak arab.  oleskan span pada bedak yang disembur tu. sapu ke wajah.  Semasa sapu, lagi bagus kalau buat kaedah dap-dap-dap ke wajah.
Jika anda berwajah kering, semburkan sekali lagi Mist tu ke wajah. wajah anda nampak sangat licin, sekata dan amat berseri.
Mist ini sangat berbaloi penggunaannya.  Ia wajib ada bagi semua wanita!

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut