ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

26 Jun 2013

PROMOSI BELI dan KEAHLIAN PERCUMA!

Hari ini kakchah nak buat satu pengumumuman.  Rasanya belum terlambat. 

Anda semua sudah tahu khasiat aloevera forever living?  Minyak ikan kod articsea foreverliving? Minyak zaitun yang digabungkan dalam articsea?  
hmm... semua tu boleh baca kat sini
Sekarang Kakchah nak bagitau....
Belilah dua produk ini..
Harga RM95.40. Baik untuk mencuci usus dan detoxifikasi tubuh.
memang kesannya sungguh cepat! tak percaya, sila cuba!

RM118.72
gabungan minyak zaitun dan ikan kod bukan sahaja membekalkan khasiat omega3, tetapi paling penting mencuci salur darah yang tersumbat untuk membantu anda mendapat kesihatan yang baik hasil daripada perjalanan darah yang betul. 

Jumlahnya RM214.12.  Ok, Kakchah nak bagi tawaran.  Beli saja produk ni, kakchah pos percuma.  dan, keahlian juga percuma! setiap ahli berhak dapat 15% diskaun.  boleh beli di mana-mana stokis.  buku, flyer dan senarai harga barang akan dipos oleh pihak syarikat sebaik sahaja pendaftaran berjaya. 
Cepat, hubungi kakchah untuk keahlian percuma ini.
tawaran ini berakhir hujung bulan ini.    CEPAT hubungi kakchah.  

NAK HADIAH ISTIMEWA? SILA KLIK DI SINI
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut