ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

11 Julai 2013

pentingnya cuci usus

Saya nak tunjuk satu gambar yang menarik



usus dah membengkak akibat lambakan toksin yang meracun dari dalam perut kita.  dari mana datangnya toksin? Pemakanan kita.  Kita tahu sedap makan sahaja.  sesungguhnya, kesihatan usus mesti dijaga.

Ya, ngeri kan?  Kalau ngeri, ambillah tindakan.  kita berupaya mencegahnya.  



jus ini 1liter.  ambil sekurang-kurangnya 30ml setiap malam.  Ia  mampu untuk  mencuci saluran usus kita, tempat lambakan segala jenis kotoran.  jika usus kotor, ia mampu menjana seberapa banyak toksin yang boleh meracun seeluruh tubuh.  sebab itulah penyakit mudah sangat menyapa orang yang ususnya bermasalah.
Aloe ini membantu keberkesanan produk-produk makanan tambahan lain.  ia sedikitpun 
Setelah anda ambil aloe ini, anda akan dapati perut anda sedikit tidak selesa esoknya.  Itu adalah permulaan tindak balas.  mengapa jadi begitu? Aloe bertindak melawan toksin yang dah lama bermaharaja lela kat usus kita.  kita akan kerap kencing dan berak.  kalau orang yang bermasalah usus ni dia mungkin akan dapat buang air besar sekali dalam masa dua hari.  Tetapi setelah pengambilan aloevera gel, anda akan ke tandas dua sehingga 4 kali sehari.  Jangan bimbang, itu adalah proses biasa.  Usus yang dibersihkan sedang menyingkirkan bahan yang tidak diperlukan.  Minumlah air mencukupi agar kehilangan air melalui proses pembuangan itu dapat digantikan.  
Farah AF pun percayakan aloe ni.  Anda bila lagi?  

Kita kena selalu ingat, perut adalah punca segala penyakit.  bersihkan usus sebelum anda berfikir nak ambil apa sahaja jenis kalogen, vitamin, atau makanan tambahan apa-apa sahaja.  Usus anda perlu dibersihkan agar penyerapan khasiat makanan itu dapat dimanfaatkan oleh tubuh anda!

NAK HADIAH ISTIMEWA? SILA KLIK DI SINI

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Share:

2 ulasan:

boni kacak berkata...

wah.. risau jugak lah.. usus saya ni tak pernah dicuci..

Kakchah Jelita berkata...

Kurangkan meminum air batu/sejuk selepas makan makanan berminyak atau seumpanya ini dapat mengurangkan penghasilan lemak yang beku di dalam usus anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut