IKLAN BESAR FOREVER LIVING

Jika anda memandu ke utara melalui Lebuh Raya Utara-Selatan, terdapat papan tanda iklan besar di KM181.  Mungkin anda menganggap ia produk biasa-biasa sahaja.  Ya, botolnya tak nampak ia produk hebat.
papan tanda iklan di KM181


Sebenarnya, ia adalah produk bertaraf dunia yang melepasi ujian tapisan antarabangsa dan juga memperolehi pelbagai jenis sijil kualiti dan semestinya memperolehi pelbagai anugerah di peringkat dunia.  Mengapa kita beelum mengenalinya?  Kerana ia baru sahaja berkembang di kalangan masyarakat melayu di Malaysia. Bukankah kita tahu kuasa pasaran terbesar adalah pengguna melayu yang rata-ratanya Islam.  Ya, aloevera adalah produk halal.
Bagaimana produk itu boleh menjadi hebat dan dikenali?Pertama, produknya mestilah bagus.  bagus yang bagaimana?  Bagus kerana kemampuannya sebagai produk kesihatan yang amat diperlukan tubuh.  Bagus apabila memang terbukti ianya berkesan melawan dan mencegah penyakit.  ya, Aloevera gel memang mempunyai banyak testimoni dari seluruh dunia.  Khasiatnya yang mengandungi pelbagai jnis vitamin dan  mineral semulajadi, sehingga digelar sebagai superfood sesuai dengan kemampuannya yang pelbagai fungsi.
 Kedua, produknya mestilah selamat.  Tidak mengandungi bahan bahaya kepada kesihatan.  Kita pun tahu ada produk yang boleh memenuhi kehendak pelanggan (contohnya untuk kurus atau mendapat wajah cantik) tetapi produk dihasilkan secara tidak selamat dengan bahan yang tidak selamat.  pelangan memang boleh mencapai impian mereka (kurus atau cantik wajah) tetapi ia merbahayakan kesihatan secara jangka panjang atau tidak disedari.
boleh semak di web ini ...http://www.iasc.org/complete.html#F

Aloevera Forever dan juga produk lain dari syarikat berkenaan memang menggunakan bahan yang selamat dan asli sahaja.  Sehinggakan pembungkus produk juga dihasilkan sendiri untuk memastikan mutu produk tidak mudah dijejaskan.  Jadi, bukan saja-saja syarikat Foreverliving memilih botol kuning yang 'macam tak glamer jerr' tu.
Ketiga, produk itu dikenali kerana mempunyai pelbagai jenis pengiktirafan bertaraf dunia atau di peringkat negara.  Ia juga mestilah mempunyai sijil kualiti tertentu untuk mengesahkan ianya memang diiktiraf oleh badan yang 'wellknown'.
Keempat, produk itu dikenali dengan hebahan oleh pengguna seperti kita.  Kita guna dan kita kongsi dengan orang lain.  Ada juga produk bagus yang tidak dikenali kerana belum ramai yang tahu dan kenal.  Foreverliving masih baru di Malaysia.  Tetapi sudah lama di dunia.  buatlah carian di google..., anda akan dapati berapa panjang senarai testimonialnya.
Kelima, produk itu dikenali melalui iklan.  

Ini salah satu risalah iklan syarikat Foreverliving

Ya, apabila ada iklan, tentu orang tahu adanya produk ini.  Forever living sudah mula mengiklankan produknya di beberapa stesyen TV.  
ANDA MAHU TAHU TENTANG PRODUK YANG TAK DIKENALI INI?
MEMANG IA TAK GLEMER. MEMANG IA TAK NAMPAK CANTIK.  
MEMANG TAK COMELPUN!
TAPI KAKCHAH DAH KENAL.  DAH JATUH CINTA pun DENGANNYA!
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog