SYARIKAT FOREVER LIVING masih UNGGUL di PASARAN

JIKA kita mahu membeli dan menjadi pengguna sesuatu produk, kita mesti mahu tahu adakah syarikat pengeluar produk itu bagus atau tidak.  Jika ia bertahan lama di pasaran, bermakna kualiti produknya memang bagus dan diterima oleh pengguna.  ada banyak faktor syarikat itu dapat mengekalkan legasinya di pasaran negara atau global

1. Pertama, produknya memang bagus dan berkemampuan sebagai produk kesihatan yang dapat merawat dan menyembuhkan penyakit secara semulajadi tanpa bahan ubat atau dadah bahaya.  Ia juga boleh memberi nilai tambah kepada tubuh, iaitu tubuh mendapat manfaat kecergasan, kesihatan yang baik dan penampilan yang bagus.  Produk-produk FLP memang mempunyai banyak testimoni dari seluruh dunia.  

2. Kedua, produknya mestilah selamat.  Organic.  Banyak bahan mentah asli.  Tidak mengandungi banyak bahan campuran 'pembanyak' seperti air atau pemekat.  Tidak mengandungi bahan bahaya kepada kesihatan.  Kita pun tahu ada produk yang boleh memenuhi kehendak pelanggan (contohnya untuk kurus atau mendapat wajah cantik) tetapi produk dihasilkan secara tidak selamat dengan bahan yang tidak selamat.  pelangan memang boleh mencapai impian mereka (kurus atau cantik wajah) tetapi ia merbahayakan kesihatan secara jangka panjang atau tidak disedari. JADI BERHATI-HATILAH!

boleh semak di web ini ...http://www.iasc.org/complete.html#F


Aloevera Forever dan juga produk lain dari syarikat berkenaan memang menggunakan bahan yang selamat dan asli sahaja.

3. Ketiga, produk itu dikenali kerana mempunyai pelbagai jenis pengiktirafan bertaraf dunia atau di peringkat negara.  Ia juga mestilah mempunyai sijil kualiti tertentu untuk mengesahkan ianya memang diiktiraf oleh badan yang bertanggungjawab.


4. Keempat, produk itu dikenali dengan hebahan oleh pengguna seperti kita.  Kita guna dan kita kongsi dengan orang lain.  Ada juga produk bagus yang tidak dikenali kerana belum ramai yang tahu dan kenal.  Foreverliving masih baru di Malaysia.  Tetapi sudah lama di dunia.  buatlah carian di google..., anda akan dapati berapa panjang senarai testimonialnya.


Lagipun, syarikat ini memang sudah mantap di persada dunia.  Sejak tahun 1978, Syarikat itu telah memulakan perdagangannya dan merupakan penanam, pengeluar dan pengedar Aloe Vera TERBESAR di dunia. Semua Produk Forever Living telah diambil dan diproses melalui amalan pengilangan sempurna dari sumber alam semula jadi.  Ia merupakan pilihan terbaik untuk kesihatan dan kecantikan.


Kawalan Forever Living kini, mempunyai segala-galanya daripada bidang untuk kilang, penyelidikan dan pembangunan, pembungkusan, penghantaran dan pengedaran. Ini membolehkan syarikat itu untuk menjamin kualiti Selamanya Produk untuk berjuta-juta pelanggan dan pengedar di lebih 145 buah negara.


5. Kelima, produk itu dikenali ramai dan mempunyai iklan.  Jika amalan pengiklanan ini mahu dilakukan, ia semestinya mempunyai kebenaran KKM dan JAKIM.6. BONUS yang tinggi kepada ejen.  Ya, syarikat FLP adalah syarikat MLM yang saya kenali paling memberi keuntungan besar kepada ejen-ejennya.  Bayangkan, pembeliannya sudah mendapat diskaun 30%!  Bonus belian sekurang-kurangnya 5% dan juga pelbagai ganjaran lain yang sungguh menarik.  Satu lagi, syarikat ini tidak ada sistem 'pairing' atau sistem bv/pv dalam pengiraan ganjaran bonus.  sebab itulah ia bertahan lama kerana tarikannya yang menawarkan ganjaran tertinggi kepada ejen-ejennya.7.  Ketujuh, syarikat juga menawarkan harga yang amat berbaloi walaupun kualitinya sangat tinggi.  contohnya produk-produk aloevera.  ini adalah kerana ia merupakan penanam, penuai dan pengilang kepada syarikatnya sendiri.  dan ia hanya memasarkan produk-produknya melalui ejen-ejen terus yang dilantik tanpa penglibatan wakil atau orang tengah.  lagi satu, ia murah disebabkan pengurangan kos pengeluaran oleh syarikat.  Usaha syarikat menghasilkan sendiri pembungkus atau pakaging produk merupakan salah satu cara ia merendahkan kos produksi.  pembungkusan adalah satu hal yang penting untuk memastikan ia dapat mengekalkan kualiti produk.  

Bagi mendapatkan pembungkusan yang baik kualitinya, syarikat sanggup membina kilang sendiri untuk penghasilan bungkusan produk kerana jika ia mengambil keputusan untuk membeli dengan syarikat lain, kosnya meningkat.  pembinaan kilang sendiri untuk ini dianggap satu pelaburan bijak kerana syarikat memang pengeluar produk dalam kuantiti yang sangat besar untuk pasaran seluruh dunia.  kita pun tahu, jika produksi lebih tinggi, kos penghasilan per unit akan menjadi rendah.  itulah sebabnya harga produk masih terlalu MURAH dan masih menguntungkan pelanggan.  cuma sesetengah pelanggan masih tidak sedar dan merasakannya mahal kerana tidak tahu akan khasiatnya.  

Inilah sebabnya mengapa syarikat Foreverliving masih kekal unggul di pasaran dunia sejak penubuhannya pada 1978 lagi.  

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH


PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog