MENGAPA PRODUK FOREVERLIVING MURAH?

PRODUK YANG BAGUS selalunya menawarkan harga yang mahal.  jika seorang mahu mengekalkan pengambilan produk untuk menjaga kesihatan, kecergasan dan kecantikan..., biasanya perlu membelanjakan RM300-RM500 sebulan.  Kita tidak mahu mengira banyak lagi produk murah.  memang banyak, tetapi pengguna perlulah bijak dan tahu kriteria tertentu dalam mencari produk bagus yang bermanfaat besar kepada tubuh kita.  bagi yang tidak mampu atau tidak sanggup berkorban, bantuan ubat-ubatan menjadi pilihan.  secara umumnya, kita tahu masalah ubat-ubatan kepada fungsi tubuh.  Namun, jika tiada pilihan, apakan daya kita.

Namun, bagi yang masih mementingkan kualiti, kita mempunyai banyak pilihan lain.  Forever living menawarkan produk berkualiti pada harga yang murah.  Mengapa ia masih kompetetif di pasaran?


1. Bahan mentah.  Syarikat mempunyai ladang terbesar dalam penanaman aloeveranya.  Bagi produk madu, ia merupakan penternak lebah madu terbesar di dunia.  Syrikat tidak perlu membeli daripada orang tengah bahan mentah yang diperlukan.  Kos bahan mentah dijimatkan. Sebab itulah ia mampu menawarkan harga produk lebih murah.  2.  EJEN JUALAN.  Syarikat ini menjual sendiri produk melalui ejen yang dilantiknya secara langsung.  Siapakah ejennya.  Ejennya adalah seperti anda dan saya.  Syarikat tidak melantik mana-mana syarikat lain untuk menjadi pemasar produk-produknya.  Sebab itulah ia mampu mengurangkan kos 'orang tengah' dan sebaliknya berkongsi keuntungan syarikat dengan rakan kongsinya.  siapa rakan kongsi syarikat FOREVERLIVING? tak lain dan tak bukan adalah KITA.  KITA sebagai rakan kongsi syarikat.   syarikat menawarkan bonus dan diskaun yang tinggi kepada ejen-ejen yang merupakan rakan kongsinya.  Ya, syarikat FLP adalah sayrikat MLM yang saya kenali paling memberi keuntungan besar kepada ejen-ejennya.  Bayangkan, pembeliannya sudah mendapat diskaun 30%!  Bonus belian sekurang-kurangnya 5% dan juga pelbagai ganjaran lain yang sungguh menarik.  Satu lagi, syarikat ini tidak ada sistem 'pairing' atau sistem bv/pv dalam pengiraan ganjaran bonus.  sebab itulah ia bertahan lama kerana tarikannya yang menawarkan ganjaran tertinggi kepada ejen-ejennya.


 3. Kos pengilangan.  kos pengilangan per-unit menjadi lebih murah apabila syarikat dapat dan mampu mengeluarkan produk dalam kuantiti yang banyak.  Foreverliving memasarkan produknya di 140++ buah negara.  Ini memerlukan pengeluaran yang tinggi.  Jadi, pengeluarannya yang tinggi memberi keuntungan berganda kepada syarikat berbanding saiz dan os operasi.  harga per unit produk enjadi murah disebabkan pengurangan kos pengeluaran oleh syarikat.  

kod botol aloevera adalah yang no 7.  Nak tahu apa erti kod-kod ini... sila baca di sini http://pengguna.smktiwa.edu.my/2013/?p=407
no 7 adalah untuk botol minuman, botol susu bayi dan jenis yang kurang bertindak balas terhadap haba panas mentari dan tekanan udara.  


4. Pembungkus berkualiti tetapi murah.  ya pembungkusnya aat penting bagi memastikan mutu produk terus terjamin.  Usaha syarikat menghasilkan sendiri pembungkus atau pakaging bermutu untuk produk merupakan salah satu cara ia merendahkan kos produksi.  Bagi mendapatkan pembungkusan yang baik kualitinya, syarikat sanggup membina kilang sendiri untuk penghasilan bungkusan produk kerana jika ia mengambil keputusan untuk membeli dengan syarikat lain, kosnya meningkat.  pembinaan kilang sendiri untuk ini dianggap satu pelaburan jangka panjang yang bijak kerana syarikat memang pengeluar produk dalam kuantiti yang sangat besar untuk pasaran seluruh dunia.  kita pun tahu, jika produksi lebih tinggi, kos penghasilan per unit akan menjadi rendah.  itulah sebabnya harga produk masih terlalu MURAH dan masih menguntungkan pelanggan. Kakchah faham, di zaman yang serba serbinya naik mendadak ini, semua orang mahu mencari satui produk yang bagus dan di dalam kemampuannya demi menjaga kesihatan.  Zaman ini makanan kesihatan adalah teramat WAJIB memandangkan hampir semua makanan dan bahan mentah makanan terdedah kepada bahaya toksin dan bahan kimia.  Toksin dan bahan kimia ini merupakan ancaman yang PALING TIDAK DAPAT DIELAK zaman ini.  KITA MEMANG TERDEDAH kepadanya.  Oleh itu satu perisai kesihatan diri perlu ada bagi setiap kita.  Jika tidak, kita pasti akan lebih berisiko mendapat ancaman penyakit bahaya yang amat popular akhir-akhir ini.  


Untuk pengetahuan anda, harga FLP masih kekal di pasaran samada di sabah sarawak atau semenanjung.  Memang untung menyertai syarikat ini kerana tawaran diskaunnya besar.  Jika kita bandingkan produk FLP dengan produk seumpamanya yang mungkin kualitinya hampir sama (FLP terbaik sebenarnya)... harga FLP adalah termurah!

Cuma sesetengah pelanggan masih tidak sedar dan merasakannya mahal kerana tidak tahu akan khasiatnya. 

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH


PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog