sejarah FOREVERLIVING

Syarikat itu telah berdagang sejak tahun 1978 dan merupakan terbesar penanam, pengeluar dan pengedar Aloe Vera di dunia. Forever Living telah dicari sumber alam semula jadi terbaik untuk kesihatan dan kecantikan dan berkongsi mereka dengan dunia.

antara poduk keluaran  FLP

Rex adalah seorang lelaki yang menggerak sendiri visi syarikat untuk berjaya, Rex muncul dan terus menerajui syarikat - syarikat yang mengubah kehidupan ramai orang melalui produk yang mengagumkan dan memberi peluang perniagaan yang stabil .


Pendidikan dan Pengalaman

Selepas menamatkan pengajian bidang perniagaan di Sekolah Arizona State University, Rex mengembangkan urusan kerjayanya dalam bidang perniagaan.  Dia bekerja sebagai Pengurus Besar bagi Bangunan Mayer Tengah, sebagai Naib Presiden Del Webb Corporation, dan Naib Presiden Eksekutif Del E. Webb Realty & Pengurusan Syarikat.
Rex Moughan

Rex adalah Pengurus Harta Bertauliah, dan telah menamatkan graduannya yang luas dalam bidang-bidang seperti hartanah , percukaian, pengauditan, dan penyatuan dan percantuman.

Kerja Amal

Dari usia muda , Rex belajar tentang nilai baik dan suka memberi.
Rex menubuhkan banyak sekolah-sekolah.  Rex telah Kepulauan Samoa dan membuat rumah di sana.

Rex bekerjasama dengan badan-badan kebajikan di peringkat global untuk memerangi kemiskinan, kelaparan , dan kekurangan perkhidmatan perubatan untuk kanak-kanak .


Rex mempunyai hati yang besar dan benar-benar mengambil berat bagi orang-orang - terutama pekerjanya , Pengedar, dan masyarakat. Rex dan isterinya Ruth melihat kerja-kerja amal ini sebagai pencapaian terbesar mereka.


bagi merancang Kawalan Forever Living dari segala daripada semua aspek untuk kilang, penyelidikan dan pembangunan, pembungkusan, penghantaran dan pengedaran dilakukan sendiri dalam syarikat. Ini membolehkan syarikat itu dapat menjamin kualiti produknya. Produk kekal bermutu tetapi murah untuk kegunaan dan permintaan berjuta-juta pelanggan dan pengedar di lebih 145 buah negara. ia menawarkan keahlian sekali seumur hidup dengan peluang gaya hidup sihat dan mencari kekayaan.  

Perniagaan Mudah, pulangan tinggi
Produk berkaliber mereka dan kesederhanaan pelan perniagaan pula amat mudah.   bermakna sesiapa sahaja boleh memperbaiki kualiti hidup mereka. Ramai yang bermula sebagai pelanggan yang mencari produk kesihatan yang lebih baik, dan mereka tidak boleh membantu tetapi berkongsi pengalaman produk hebat mereka. di pihak lain pula melihat potensi perniagaan di FLP dengan segera memulakan perniagaan berasaskan perniagaan sendiri yang berjaya. 


Dengan berjuta-juta orang seperti anda yang mempunyai matlamat yang sama untuk memiliki kesihatan diri yang lebih baik dan kewangan yang stabil, Forever Living Products berjaya kerana ia menghargai apa yang anda nilai. Ia memberikan anda peluang untuk mengawal dan menikmati kehidupan seperti yang anda sentiasa mahu. JOM JOIN FOREVER
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog