ALOEVERA ASLI BERKHASIAT

UMUMNYA kita tahu aloevera sangat berkhasiat.  Tetapi tahukah kita aloevera boleh merawat barah dan pelbagai penyakit kronik.

Tanaman aloevera adalah satu jenis tumbuhan yang sangat ringkas, tidak perlukan racun serangga dan tidak perlukan baja yang baik. Penjagaannya tidak begitu cerewet.  Tanaman ni tidak perlukan racun perosak kerana aloevera jarang diserang serangga atau virus perosak.  Maka, ia dapat mengekalkan khasiat di dalam daunnya dengan baik.Oleh kerana khasiatnya begitu tinggi, syarikat Foreverlivng sebagai pengeluar nombor satu di dunia tampil dengan memonopoli pengeluaran dan penjualan aloevera dunia.  Ia menjadi pembekal dengan memproses aloevera kepada bentuk serbuk, dijual kepada syarikat pengeluar aloevera lain yang membelinya untuk tujuan pembikinan kosmetik, pil, syampu, sabun, dan juga jus aloevera.  Maka, syarikat lain yang tidak menanam aloevera tetapi ingin mengeluarkan produk aloevera akan membancuh semula serbuk aloevera ini mengikut sukatan dan perlu manambah air.  Adakah ia sama dengan pati aloevera sebenar?
SUDAH TENTU TIDAK, BUKAN?
ketahuilah anda, ALOEVERA GEL TIADA TAMBAHAN AIR.  SEMUANYA ADALAH PERAHAN ALOEVERA SEBENAR!
Foreverliving sebagai penanam, pengeluar dan pengilang produknya sendiri sudah tentulah mempunyai kelebihan kerana dapat memerah dan memproses gel alovera terus ke dalam botol.  Dan, FLP mempunyai formula khusus yang hanya syarikat ini sahaja ada untuk memastikan kesegaran aloevera sehingga hampir 100% segar seumpama gel aloevera yang baru diperah!

kandungan 1 liter.  harga pasaran RM95.40.  boleh dapat diskaun belian sehingga 30%
Dan, bagi memastikan perahan aloevera itu terpelihara kesegarannya, FLP mengeluarkan botol sendiri dengan spesifikasi tertentu bagi melindungi kandungan aloevera jika terdedah kepada haba, cahaya dan tekanan udara luar.  begitulah kesungguhan FLP memastikan aloeveranya tetap segar dan tulen agar segala khasiat daripada daun lidah buaya itu dinikmati 100% oleh pengguna.
Beruntunglah pengguna aloevera Foreverliving.  Dan lebih beruntung ejen-ejennya.

NAK JADI EJEN?
kakchah dan abangman akan bantu.


Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog