Penjagaan , pemutihan kulit muka secara semulajadi

Tips Pemutihan Kulit

Sebagian besar dari kita terdedah kepada cahaya matahari setiap hari tidak kira dalaman atau luaran. Jika kita tidak mengambil tindakan proaktif, kulit kita akan menyerap sinar ultraungu yang berlebihan, menyebabkan pembentukan dan pengumpulan melanin, kemudian kemunculan tompok-tompok hitam dan kulit kusam. Oleh itu, langkah-langkah perlindungan matahari dan pemutihan kulit diperlukan untuk kulit kita.


Tidak kira sama ada cuaca cerah atau mendung, dalaman atau luaran, sinar ultraviolet di mana-mana dan dengan itu kita memerlukan produk perlindungan matahari yang berkualiti tinggi. Dengan SPF30, Aloe Sunscreen blok kedua-dua menghalang sinar UVA dan UVB ; formula yang kuat dan kalis air yang mengekalkan SPF sehingga 40 minit selepas aktiviti air; lembut dan tidak berminyak, ia boleh merawat kulit daripada terbakar dari sinar matahari.

Bagaimana kita boleh mengatasi masalah melanin dan bintik-bintik hitam? Berikut adalah penyelesaian. Forever Epiblanc, yang mengandungi ekstrak botani seperti arbutin, aksidensi Rumex dan vitamin E, direka untuk menghalang tirosinase, walaupun warna kulit berbeza dan mengurangkan bintik-bintik hitam. Aloe Nourishing Serum melambatkan penuaan kulit dan mengisi semula kelembapan kulit; kandungan bahan iaitu teh putih dan vitamin C dapat melindungi daripada kerosakan matahari dan pemutihan kulit yang sangat baik.


Penghapusan Lapisan Horny (bersisik) 

Untuk menghilangkan lapisan horny (bersisik) meninggalkan kulit dan terasa lembut, licin dan berseri-seri, jangan lupa untuk menggunakan Aloe Deep- Pembersihan Ekspoliator atau Aloe Scrub. Minyak jojoba digabungkan bersama daun lidah buaya - cukup lembut untuk mengelupaskan dan mengeluarkan sel-sel kulit mati dan dapat mengurangkan pembukaan liang rongga.


Brightening Mask topeng muka berfungsi untuk memberikan kelembapan serta merta dan memberi kesan dingin. Forever Marine Mask kaya dengan kaolin, bentonit, madu, timun dan ekstrak rosemary , rumput laut dan alga, dapat membantu melembabkan dan membersihkan kulit dalaman, dan juga mencegah pembentukan bintik hitam.


Dapatkan diskaun produk Pemutihan Kulit 
kakchah 012 644 8260 

Produk yang disebut di sini adalah untuk Pemutihan Kulit ianya tidak dijual di kedai-kedai, anda boleh membeli secara online. Sila hubungi kami untuk mendapatkan produk pemutihan kulit anda hari ini. Adakah anda ingin menerima diskaun 15% ke atas pesanan $ 100 atau lebih? Mendaftar dan berjimat hari ini.Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog