Royal Jelly meningkatkan tenaga, menyokong immune sistem

FOREVER ROYAL JELLY


Kaya dengan Vitamin A, C, D, E, B-Complex dan Asid Amino (Bangunan blok protein)
Tinggi Mineral dan Protein
Membantu melawan stress
Anti-Penuaan

Setiap botol mengandungi 60 tablet (diambil dua kali sehari - diletakkan di bawah lidah)

Forever Royal Jelly meningkatkan tenaga, menyokong immune sistem, meningkatkan metabolisme, menghilangkan keletihan, memiliki manfaat yang besar untuk kulit dan anti-ageing .Mengandungi protein, mineral, vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E dan vitamin B-kompleks, semua 8 asid amino perlu dan 10 asid amino menengah.


Royal Jelly adalah bahan yang kaya dengan nutrien, yang terkenal untuk meningkatkan metabolisme dan meningkatkan tenaga.

Royal Jelly adalah bahan yang berasal dari kelenjar pharyngeal lebah madu. Ianya merupakan "makanan super" lebah khas yang dicampur dengan enzim dan diberi makan kepada setiap lebah untuk menjadi ratu. Ini adalah makanan eksklusif ratu lebah sepanjang hidup beliau sangat produktif bagi membolehkan beliau untuk mengeluarkan sehingga 3,000 biji telur setiap hari sehingga umur enam tahun. Lebah pekerja makan madu biasa hidup hanya empat hingga enam minggu.

Royal Jelly boleh membantu menyokong sistem imun, meningkatkan tenaga, dan memberi manfaat kepada kulit dan rambut. Forever Royal Jelly yang dikumpul dari kawasan kering, jauh, kawasan padang pasir yang tinggi di mana keadaan mukabuminya menyediakan persekitaran yang sangat ideal untuk lebah.


* Meningkatkan tenaga dan menyokong sistem imun
* Mudah diserap dan mudah dicerna
* Tidak ada bahan pengawet, pewarna tiruan atau perisa

Disyorkan Pengambilan Harian: dua biji sehari

10 MANFAAT KESIHATAN ROYAL JELLY

Penyakit Graves
Royal jelly dipercayai berpotensi memberi manfaat kepada pesakit yang mempunyai penyakit Graves.

Kesihatan Otak
Satu kajian mendapati bahawa royal jelly mempunyai keupayaan untuk merangsang pertumbuhan sel-sel saraf dan sel-sel stem glial dalam otak, yang mungkin bermakna bahawa ia boleh membantu mencegah penyakit seperti Alzheimer dan penyakit Parkinson.

Kolesterol
Kajian telah mendapati bahawa royal jelly mempunyai keupayaan untuk menurunkan paras serum jumlah kolesterol pada orang dengan tahap kolesterol sederhana tinggi.

Anti-Penuaan
Ia dipercayai mempunyai sifat anti-penuaan, meningkatkan pengeluaran kolagen dalam kulit dan kemudaan secara keseluruhan.

Anti-Radang
Ia telah terbukti mempunyai ciri-ciri anti-radang apabila dimakan dan apabila disapu.

Penyembuhan Luka
Penyelidikan telah mendapati bahawa royal jelly mempunyai ciri-ciri penyembuhan luka apabila disapu pada kulit.

Antibiotik
Royal jelly mengandungi antibiotik yang dipanggil asid 10-Hydroxy-Dgr2-decenoic yang berkesan terhadap banyak bakteria.

Kanser
Kajian di Jepun menunjukkan bahawa royal jelly mempunyai ciri-ciri anti-kanser yang kuat. Penyelidik Croatia mendapati bahawa royal jelly yang disuntik ke dalam tikus pada masa yang sama mereka telah meyuntik dengan sel-sel kanser dengan secara signifikan mengurangkan penyebaran kanser.

Kesuburan
Royal jelly dipercayai untuk membantu dalam kesuburan dengan meningkatkan kualiti telur wanita dan menggalakkan kemudaan keseluruhan organ-organ pembiakan dan tubuh.

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog