BAGAIMANA BERMULA BISNESS ONLINE

Berminat untuk business online. Tidak tahu cara dan bagaimana untuk bermula? takde produk nak start?

Kami ada caranya bagaimana bermula dan kami juga ada produk untuk anda bermula. Berbagai cara boleh kita mulakan untuk bisness online ini salah satunya dengan cara berblog seperti yang sedang kami lakukan sekarang. kami sedai membantu anda sekiranya ingin memulakan perniagaan ini.Mulakan dahulu dengan blog dafar ahli sebagai pengedar dengan kami dan mulakan perniagaan Aloevera ini bersama kami. 

Apakah produk Aloevera ini?
Kami para pengedar syarkat aloeve gel yang terbesar di dunia ketika ini yang memasarkan berbagai-bagai produk aloevera bermula dari makanan tambahan, penjagaan diri dan kecantikan. Forever Living mempunyai ladang dan kilang sendiri untuk memproses dan membekal kepada semua pengedar di seluruh dunia dengan lebih daripada 158 buah negara yang telah menerima produk ini sebagai salah satu produk kesihatan.

Bagaimana untuk mendapatkan pengunjung dalam blog yang telah dicipta?
Berbagai cara yang boleh digunakan untuk medapatkan trafik ke halaman blog kita salah satunya dengan tinggalkan link kita pada blog-blog yang kita lawati. Ada berbagai-bagai lagi cara yang boleh diggunakan untuk mendapatkan trafik terus ke laman blog kita. Itu akan kami terangkan bagaimana untuk menjadikan blog kita mendapat pengunjung setiap hari.

Kami juga memerlukan pengedar-pengedar di seluruh negara bagi membantu mempromiskan aloevera ini keserata Malaysia yang mana daun lindah buaya ini terbukti daripada berbagai kajian yang telah di buat daripada berbagai-bagai universiti dan pusat kajian klinikal di seluruh dunia. Kami memerlukan anda untuk sama-sama berjaya dalam perniagaan ini.

Anda boleh memulakan bisness ini dengan cara part time atau full time dengan hanya berblog yang lebih selesa bagi mereka yang tidak mempunyai masa yang panjang untuk perniagaan ini dalam masa yang sama menjimatkan masa dan petrol kepada pengguna yang memerlukan produk aloevera gel.

Untuk masa kita produk aloevera gel dan articsea adalah produk killer Forever Living yang kita mendapat permintaan yang tinggi diseluruh negara dan dunia. Mulakan sekarang kerana perniaggan ini sudah lama menjadi pilihan orang-orang bukan melayu, mereka menjalankan perniagaan ini selama hampir 17 tahun yang kini masih bertahan. 

Kenapa Forever Living Product
Forever Living adalah sebuah syarikat yang memasarkan produk-produk kesihatan yang kini menjadi satu perniagaan yang mendapat perhatian daripada pengguna di dunia. Satistik dunia dalam perniagaan ini amat memberangsangkan dan pertumbuhan pernigaan ini sangat baik ketika ini.Forever Living telah ditubuhkan sejak tahun 1978 di Arizona, USA dan telah berada dipasran Malaysia sejak tahun 1984 dan semakin berkembang ketika ini. Forever Living mempunyai center disetiap negeri di Malaysia ketika ini dan produk boleh di dapati di semua center-center ini.

Aloevera Gel adalah produk yang asli daripada ladang dan ianya di iktiraf oleh Majlis Aloe Sains Antarabangsa dengan ketulinan gel lidah buaya tersebut. Kesemua makluamat tentang Forever Living boleh anda dapatkan di dalam blog ini.


Bagaimana keuntungan yang anda dapat
Forever Living memberi keuntungan dari 15 - 30% daripada harga jualan kesemua produk keluarannya tambahan terdapat komisyen dan bonus juga dinilai daripada harga jualan runcit syarikat. Disamping bonus dan komisyen tersebut ada banyak lagi keuntung yang anda boleh dapat daripada Forever Living.

Disertai oleh berbagai lapisan bangsa di dunia dalam perniagaan ini, mereka berdaftar lebih daripada 10juta orang pengedar dari seluruh 158 buah negara ketika ini. Forever Living juga menawarkan insentif pelancongan sambil menerima cek bonus tahunan yang akan di adakan di serata dunia dan memberi berbagai kemudahan termasuk duit poket.

Bagaimana pengiraan bonus dan komisyen yang dilakukan oleh Forever Living kepada semua pengedarnya, ini akan kami terangkan dengan lebih lanjut sewaktu perjumpaan kepada sesiap yang berminat untuk melakukan perniagaan ini.

INDUSTRI PERNIAGAAN TRILLION DOLLAR

Dalam perniagaan Trilion Seterusnya, Pilzer mendedahkan kebenaran tentang mengapa separuh daripada penduduk Amerika Syarikat adalah tidak sihat dan mempunyai berat badan berlebihan: Amerika telah menjadi terperangkap di antara kepentingan ekonomi industri makanan dan penjagaan kesihatan atau "Penyakit" industri.Lima tahun yang lalu, dalam edisi pertama The Wellness Revolution, ahli ekonomi Paul Zane Pilzer mengariskan industri baru dengan jualan $200 bilion yang beliau namakan industri "Wellness". Hari ini, industri yang tersebut telah berkembang kepada $ 500 bilion, dan ia baru sahaja bermula, yang menawarkan peluang-peluang keusahawanan yang lebih besar .

Paul Zane Pilzer merupakan seorang ahli ekonomi, usahawan sosial, profesor, perkhidmata awam, dan pengarang terlaris di New York Times pengarang 11 buku dan berpuluh-puluh penerbitan ilmiah lain.

Pilzer menamatkan pengajian di Lehigh University dalam tempoh tiga tahun dan menerima MBA dari Wharton Business School dalam masa 15 bulan pada usia 22. Beliau menjadi pegawai Citibank paling muda pada usia 22 dan naib presiden paling muda pada usia 25. Beliau telah dilantik sebagai profesor di Universiti New York pada usia 24 di mana dia mengajar selama 21 tahun dan lima kali menang undi "guru yang terbaik." Beliau telah bermula, dan/atau kepada perhidmatan awam oleh enam buah syarikat di sektor pendidikan K-12 dan manfaat kesihatan dengan permodalan pasaran kira-kira $ 1 bilion USD.Dalam pendidikan, beliau adalah Pengasas Penerbitan Zane (1989), The American Academy (2005), dan ZaniacLearning.com (2011), tiga syarikat terkemuka menggunakan teknologi untuk meningkatkan pendidikan K-12 di seluruh dunia.

Dalam manfaat kesihatan, beliau adalah Pengasas Extend Health(1999) dan Zane Benefits (2006), Zane Benefits pembekal kesihatan peribadi untuk pekerja AS di setiap negeri. Extend Health diambil alih oleh Towers Watson pada tahun 2012 dengan nilai $ 435juta dollar.

Rujuk web ini untuk keterangan lebih lanjut

MULAKAN PERNIAGAAN SEKARANG
Forever Living adalah salah satu syarikat yang berada dalam industri trillion doolar tersebut maka kita mestilah mengambil peluang ini untuk terus bersama menjadi pengedar yang mendapat manfaat daripad perkembangan industri ini di dalam dunia sekarangHUBUNGI KAKCHAH 012 6448260 / 010 427 8224 UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT TENTANG PERNIAGAAN INI 

ATAU HUBUNGI PENGEDAR KAMI DI SELURUH MALAYSIA SEKARANG

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog