RAWATAN HERBA STRETCH MARK SEMULAJADI DAN TERBAIK


Stretch mark atau kesan rekahan regangan pada kulit tubuh badan kita yang lebih di kenali sebagai stretch mark kebanyakan berlaku kepada perempuan selepas hamil dan ada juga di kalangan lelaki. Bagaimana menghapuskan atau menghilangkan kesan atau tanda-tanda tersebut.
Forever Living Product mempunyai produk penyelesaian masalah tersebut iaitu 

Forever Alpha-E Factor

Terdapat banyak krim dan berbeza-beza di luar pasaran ketika ini , tetapi di bawah ini adalah salah satu yang terbaik yang perlu anda miliki. 


Mengapa Forever Alpha-E Factor adalah yang terbaik?


Kerana ia adalah semula jadi.
  1. Juga boleh digunakan sebagai langkah pencegahan terhadap stretch mark.
  2. Mengandungi Aloe Vera Gel, ia juga mengandungi vitamin A, C, E, Bisabolol dan minyak semula jadi daripada benih Borage, kacang soya dan kelapa (Caprylic trigliserida).Forever Alpha-E Factor adalah agen pembaikkan semula kulit, yang direka untuk meningkatkan kesihatan kulit. Produk penjagaan kulit serba boleh, Forever Alpha-E Factor telah digubal bagi menyediakan penyaman kulit yang mendalam dan berkhasiat pada kulit.

Forever Alpha-E Factor menggabungkan antioksidan terbaik yang meningkatkan keanjalan kulit, kulit kering normal dan imbangan, dan sesuai untuk jenis kulit yang paling sensitif . Forever Alpha-E Factor melegakan dan melembapkan, dan membantu kepada keadaan kulit yang biasa.

Forever Alpha-E Factor adalah cecair lembut emolien diperkaya dengan vitamin A, C dan E, minyak biji Borage , Bisabolol dan bahan-bahan yang lain untuk memberi perlindungan yang optimum daripada faktor pencemaran persekitaran dan tekanan. Ia pada asasnya adalah satu cecair antioksidan yang direka untuk bertindak kepada kerosakan radikal bebas.

Bahan-bahan aktif dalam Alpha E-Factor
  1. Vitamin A, C, E dan minyak kacang soya adalah pelembap dan antioksidan yang kuat, mencegah kerosakan kulit disebabkan oleh radikal bebas. 80% daripada kerosakan kulit disebabkan oleh radikal bebas.
  2. Vitamin A meningkatkan keanjalan kulit sementara Vitamin C menghalang pembentukan tisu parut.
  3. Minyak biji Borage menyediakan kulit dengan asid lemak perlu yang dikenali sebagai gamma asid linoleik yang membantu mengembalikan kelembapan.
  4. Lecithin adalah emolien yang sangat baik yang meningkatkan kelembutan kulit.
  5. Bisabolol adalah agen menenangkan kulit secara semula jadi yang sesuai untuk kulit sensitif.

Jika bimbang stretch mark boleh terjadi mungkin disebabkan oleh berat badan atau aktiviti gimnasium, maka selain Forever faktor Alpha-E, anda perlu mengambil makanan yang kaya dengan Multi-Mineral. Diet yang kekurangan multi-mineral menyumbang kepada pertumbuhan stretch mark.Jika mendapati sukar untuk mendapatkan makanan yang kaya dengan pelbagai mineral, maka makanan tambahan yang baik untuk menambah diet maka kita memerlukan Nature-Min. Ini kerana ia mengandungi semua mineral yang tubuh anda perlukan: Magnesium, Kalsium, Fosforus, Zat Besi, Zink, Mangan, Copper, Iodine, Molybdenum, Selenium, Vanadium, asid stearik, Croscarmellose Sodium dan mineral laut Asli .

Mineral dalam badan melaksanakan tiga tugas utama:
  1. Kalsium, magnesium, fosforus dan adalah juzuk utama tulang dan gigi.Yang lain adalah garam larut yang memainkan peranan penting dalam mengawal selia komposisi cecair badan dan sel-sel.
  2. Mineral, seperti iron dan hemoglobin, bekerja dengan enzim dan protein, dalam membantu mengeluarkan dan menggunakan tenaga.
  3. Mineral diperlukan untuk pencernaan, menenangkan sistem saraf, dan pembaharuan tisu badan. Ia juga membantu mengaktifkan gen dan hormon.

Dengan Forever Nature-Min®, anda tidak perlu bimbang lagi bagaimana anda ingin mendapatkan mineral dan mineral surih yang diperlukan oleh badan anda!


MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI KAKCHAH 012 6448260 / 010 4278224

online order klik di sini

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog