ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

27 Ogos 2015

BAGAIMANA MENJADI PENGEDAR ALOE VERA FOREVER LIVING

As-salam mualaikum semua pembaca blog kakchah


Malam ni nak cite camner nak jadi pengedar no1 aloe vera dunia nie. Biasanya syok ke wat business nie banyak ke dapat camne kira-kiranya kan...ok sekarang ni kakchah nak cite camne nak mulakan perniagaan ni jika adanya pembaca blog ni masih tercari-cari bisness apa yang nak di buat , apa barang nak jual, wat service ke atau jual barang yang ok. Pada sapa-sapa yang masih mencari dan tak tau apa bisness nak buat meh sini kakchah tunjukan apa dan macamana biness aloevera ini.



Sekarang ini banyak para bisnessman bercerita ataupun bagai tau nak bisness kena buat produk sendiri atau ada kemahiran sendiri supaya kita tidak mengharap kepada orang lain semata-mata..iye ke...mugkin la jugak. 




Kenapa kakchah buat bisness aloe vera nie atau Forever living Produk

1- Company nie dah lama dah iaitu sejak 1978 dan  masuk ke Malaysia pada tahun 1984 lama kan, pengguna produk nie ramai giler dalam dunia ni dah masuk 160 buah negara di dunia termasuk negara-negara islam sebagai contoh Arab Saudi, Turki, Brunai dan Malaysia.


2- Aloe vera adalah bahan utama kepada produk Forever Living jadi mereka ada ladang sendiri, tanam, tuai, kilang, penyelikan dan mengedarkanya sendiri dalam satu kumpulan syarikat yang pengerusinya adalah orang yang sama.


3- Network marketing bisness kenapa yek? Macam nie syarikat membayar semua komisyen dan bonus yang dikira dari nilai jualan runcit takde PV/BV/SV/CV dan macam-macam V lagi la takde paring-paring bagai. Senang cite bayar sama seperti company insuran nak contoh tengok bawah;-





Pengedar beli diskaun 30% setiap produk dan komisyen dibayar 5% dari harga jual bagi setiap produk, komisyen di bayar terus ke akaun bank pengedar samada barang tu kita dah jual atau belum.

Komisyen dari 5% hingga ke 18% setiap produk mengikut harga jualan syarikat sama harga kat dalam kotalog syarikat. Amacam menarik tak? ada bayak lagi yang menarik seperti kerja jual-jual ni dengan kumpulan anda selama 3 bulan berturut-turut Forever akan bayar kita 36bulan tanpa miss..amacam?? Dah dapat insentif Forever belajer makan malam lagi...syok betul wat bisness nie


Melancong pun ada gak trip melancong 2 kali setahun luar negara, 2 kali setahun dalam asia dan dapat duit poket lagi di masukkan ke dalam kad debit. Jom belanjer sakan le kita...jom le


Nak cite panjang lagi nti boring plak ..so bila masa yang sesuai nak jumpa korang malam ke siang ok je.Kita buat bisness ramai orang tak suka tak kurang juga yang memerhati dan sedikit sahaja yang menyokong semua orang yang berjaya akan merasa kepayahan ini...tapi disini lah medan perniagaan network marketing terbaik kakchah jumpa dan dapat Alhamdulillah....moga kita menjadi orang yang bersabar dan berjaya duia akhirat.

Tak payah pening kira PV/BV bagai, kita buat pasti dapat untung kakchah dah dapat.
Aloe vera gel produk Forever Living berpaten dan hanya Forever sahaja pengeluar menjadi favorite seluruh dunia untuk detox tubuh badan anda, terbaik untuk pengurusan berat badan dan bayak lagi la nak cite...

WHATSAPP 
KAKCHAH 012 6448260 ABG MAN 010 427 8224



Add ID kakchah sebagai sponsor #60000296349


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut