ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

29 Ogos 2015

GABUNGAN HERBA TERBAIK DARI TIMUR DAN BARAT UNTUK MANFAAT TUBUH BADAN


Gabungan yang terbaik dari Timur dengan yang terbaik dari Barat untuk menghasilkan yang unik, energi boosting, stamina yg kekal-tablet Gin-Chia. Golden Chia atau Sage Utara Amerika digunakan oleh Pribumi Amerika Indian di barat daya Amerika dari dahulu sehingga keabad ini bagi membantu untuk manfaat kesehatan mereka.

Ginseng diketahui mempunyai pemberian tenaga dan sifat-sifat penyembuhan. Ia mengandungi 11 hormon seperti saponin. Ginseng adalah antioksidan yang kuat dan antidepresan.Ginseng boleh membantu mengurangkan serangan epilepsi. Golden Chia mengandungi estrogen dan boleh membantu ketidakselesaan menopaus. Gin-chia sedang diambil sebagai makanan oleh lelaki untuk memperbaiki keadaan seksual mereka. Ginseng adalah tonik legenda, mendapat gelaran sebagai "Raja Tonik."

Kandungan Vitamin dan Mineral Gin-Chia: Vitamin A, B1, B2, C dan D, ditambah thiamine, riboflavin, kalsium, besi, natrium, kalium, capsicum, zink, tembaga, magnesium dan manganese.

Kebaikan manfaat kesihatan

• antioksidan yang kuat
• Sumber protein yang baik
• Boleh membantu meningkatkan stamina dan ketahanan
• Membantu menyokong aliran darah yang


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut