ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

12 Ogos 2015

KEM KEPIMPINAN FOREVER LIVING DI GAMBANG

As salam semua pembaca blog kakchah


Hari ni nak cite sket pasal aktiviti yang telah lama para FBO kami menunggu sejak tahun lepas-lepas iaitu 2013 agak lama juga le baru dapat joint, kami para FBO bersua muka antara reramai yang joint business Forever Living ni. Memang agak teruja dan terasa sangat bersemangat dengan para usahawan Forever ini memberi sokongan antara satu dengan yang lain.



Aktiviti kami sepanjang 2 hari berada di sini memang best dan memberi impak yang juga sangat baik kepada para usahawan yang datang dari seluruh Malaysia antaranya ada yang datang dari Sabah dan Sarawak...fuhh jauh tu...kenapa datang dari jauh sangat ..


Forever Living memberi peluang kepada usahawan dalam menambah baik kesihatan dan kewangan masing-masing maka kita (FBO) yang mencorakkan bagaimana kita akan perolehi kebeasan tersebut...setuju tak??? Kami di dedahkan kepada semua perkara tetang perniagaan ini ....apa tu?

3 konsep yang paling harus kita semua ingat dalam perniagaan ini ...nak part time atau full time boleh je. Anda pilih kami sedia membantu tiada paksaan bagaimana kita nak memulakan di Forever kami sentiasa menanti keinginan anda untuk sama-sama berjaya dari segi kesihatan dan kewangan.

Apa 3 konsep tu?

1. Syarikat 


Forever Living Product adalah penanam, pengilang dan pengedar aloevera terbesar dunia maka kita tidak perlu bimbang untuk mendapatkan produk samada yang mentah atau dah siap bungkus. Ladang aloevera sendiri punya , kilang lagi pusat pengedaran di seluruh dunia ada 158 negara bagi no id kita boleh je beli dengan harga pemborong dapat komisyen lagi...nak jom joint kami.

2. Produk


Produk mendapat pengiktirafan di seluruh dunia ada kelulusan dari Majlis Aloe Antarabangsa, Sijil Halal IFANCA, Bebas dari pencemaran, bebas dari ujian kepada binatang dan banyak lagi la. Boleh dikatakan semua produk berasaskan aloevera yang tulen dari ladang terus kepada anda. Produk yang mendapat permintaan tertinggi di dunia dengan belian semula yang sangat baik terutama Aloevera gel, tahun lepas sahaja terdapat 14juta botol telah di jual seluruh dunia. Produk daru hujung rambut sampai hujung kaki semua ada....nak tengok ?

3. Pelan pemasaran



Forever Living tidak menggunakan konsep BV.PV,SV,CV dan juga tiada pairing untuk membayar bonus dan komisyen kepada semua para usahawanya di seluruh dunia sebaliknya hanya dengan konsep biasa iaitu dari nilai jualan runcit syarikat. Menarik bukan semua pembayaran terus masuk ke akaun bank takde e-wallet ke hape ke terus dapat setiap 15hb 


APA DI BUAT KAT GAMBANG RESORT TU?





Hari pertama kami di Gambang Resort dah memasing dah ready nak ke water park dengan aktiviti yang sangat biasa kita buat hari-hari tapi kita tak sedar perkara tersebut membimbing kita ke arah hidup berobjektif dan bermanfaat untuk sama-sama bangkit dalam bisness ni.

Memula jalan kaki so sihat tubuh badan juah gak la 500m cam tu berperuh ko..!!! sampai-sampi kat water park kena kira pokok kelapa plak.....jadi kita kena sentiasa prihatin dengan keadaaan sekeliling supaya kita tak lost....semua kempulan memberi kerja sama yang baik..


Banyak aktiviti yang memberi input dan menyokong minda untuk sentiasa berfikir dan membuatkan kami sentiasa menyokong dan memberi perhatian untuk terus maju dalam kumpulan kami.....cantekkk...


Banyak lagi aktiviti kat water park ni ....nti korang pegi la senang, tak berapa ingat la apa lagi yang memberi pulangan dan ilmu ...lagi pun cite nti tak suspen plak kann..jom joint

Hari kedua pepagi gi bersenam dulu antara aktiviti harian yang perlu kita amalkan untuk kekal sihat dan menarik bukan hanya untuk wanita , lelaki pun mesti buat gak...lepas tu baru ni sarapan.


Ilmu, peringatan, panduan dan berbagai perkara kita dapat dalam aktiviti kumpulan seperti ini, kita adalah seorang usahawan yang memerlukan kita semua rajin, bersedia, jujur dan tiada istilah untuk menjatuhkan orang lain walau berbeza perniagaan kita ada produk kita sendiri yang juga terkenal di seluruh dunia. Forever Aloever Gel sangat baik untuk detox/mencuci usus dan toksin dalam tubuh di percayai oleh seluruh dunia dan mendapat banyak pengiktirafan dari berbagai makmal dan pusat penyelidikan dunia.


Ada lagi nak cite ....esok-esok la sambung lagi yek sentiasalah positif pada diri sendiri dan orang lain semoga apa yang baik-baik datang kepada kita dan semoga sentiasa diberkati oleh Allah dengan kehidupan kita seharian.




Banyak lagi sebab kenapa Forever Living senang-sengan whatsapp je kakchah 012 6448260 kita jumpa kakchah cerita lebih lanjut bisness ni ....

SELAMAT MENJALANI KEHIDUPAN DENGAN PENUH KESABARAN DAN UJIAN SEMOGA HARI INI MEMBERI PELAJARAN KEPADA KITA UNTUK ESOK HARI
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut