ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

12 September 2015

ALOEVERA JUAL LELONG?

Kakchah pernah dihubungi oleh pihak forever Malaysia. Mereka mengingatkan kakchah agar tidak membuang harga dan mereka akan mengeluarkan surat saman kepada mana-mana pengedar yang menjual dengan harga borong kepada pelanggan biasa iaitu yang tidak berdaftar sebagai ahli atau pengedar secara sah. 



Kakchah memang jaga sesangat bab harga ni lagi pun kita berniaga kan takan kita nak rugi plak...sapa la yang punya angkara ni cuba untuk mensabotaj kakchah dengan cara camnie, Kita di Forever Living ni ada 3 harga jadi sapa-sapa yang taknak jadi ahli beli la dengan harga retail, nak murah FLP bagi diskaun 15% dengan berdaftar menjadi ahli. Nak wat business daftar ahli pastu beli produk dengan jumlah rm1,400+/- boleh jadi pengedar dengan diskaun 30% pastu dapat komisyen lagi 5% lagi masuk ke akaun bank kita.

Kepada mereka-mereka yang kat luar sana tu jika anda adalah pengedar mana-mana produk sekali pun jangan la suka suki nak buang harga , membuatkan produk tersebut jatuh nilai dan kualitinya.  Namun, mereka yang sengaja main-main harga akan diambil tindakan oleh pihak forever seperti keahliannya dipecat, atau bonusnya disekat. Yaaaaa, sudah ada orang yang diambil tindakan oleh Forever.  sebab itulah kakchah tak berani jual macam tu. 


Nak berniaga atau menjadi usahawan bukan begitu caranya beli ikut suka hati pastu tak leh jual lelong plak dengan harga borong ini mengakibatkan pengedar lain jua akan terjejas jualanya dan secara langsung akan mengakibatkan pengedar lain tidak mendapat keuntung dan akan turut rugi sama macam dia jugak.



Jika mereka tidak yakin boleh menjadi pengedar jangan beli barang terlalu banyak dan kemudian melambakkan harga ke pasaran secara terbuka dengan menganggu pasaran dan pengedar lain, adakah kita fikir wajar bertindak demikian.

Jangan bertindak mengikut nafsu serakah kita untuk cepat kaya dan senang dengan mudah. Kak chah ni usahawan maka kak chah tidak sesekali akan melambakkan harga lelong. Nak cite pasal usahawan plak, jika kita menjadai usahawan atau berniaga la senang cite mesti la ada beli dan jual maka dapat untung dengan kita membeli dengan modal jual dengan mendapat untung.

Bila cite berniaga ada akad jual barang dan beli barang jadi dapatla untung cukup untuk menanggung kos-kos lain macam nak bayar minyak yang sekarang kejap naik, kejap turun pastu belanja minum untuk kita dan customer la dan memacam lagi la parking ke, tol ker, kena saman ke? (kalau ada la). Jadi untung itula yang nak cover semuanya ...mana mungkin kami usahawan nak jual borong/lelong plak ....cer pikir tak tau la orang lain..



Kakchah bergerak dalam pasukan atau team dan banyak menggunakan blog dan medai internet lain untuk mempromosi dan mengenalkan produk aloe vera ni dengan kebaikan dan kemujaraban kepada semua orang kakchah ada agent atau pengedar di lain-lain seluruh malaysia nak beli bleh kontak mereka dari utara sampai selatan termasuk sabah dan sarawak.....klik sini

Tak paham camne nak buat tanya mereka atau whatsapp terus kepada kakchah 012 6448260 / 010 4278224 kita nak jadi usahawan bukan tukang lelong barang, jadi fikir-fikirla mana yang baik dan sesuai,

produk aloe vera kami adalah yang terbaik di pasaran dan mendapat pengiktirafan antarabangsa menjadi rujukan di merata dunia kerana khasiat dan keberkesananya kepada para pengamal di seluruh dunia.....JOM DETOX lidah buaya yang di akui terbaik untuk menyahtoksid dalam tubuh badan


nanti kakcha cite lagi la....okey
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut