kualiti udara dalam rumah

ADAKAH Kualiti udara dalam rumah anda terjamin selamat? Saya tanyakan persoalan ini kerana sebahagian besar masa kita dihabiskan dalam ruang kediaman kita.  Rumah adalah tempat paling selamat bagi kita.  Ada orang sanggup menghabiskan beribu-ribu ringgit membayar sewa rumah untuk tinggal di dalam rumah yang selamat.  Kediaman yang baik adalah yang mempunyai aliran udara yang baik.
Adakah kualiti udara di rumah kita cukup terjamin selamat?
Kita pun tahu udara yang ada di ruang luar rumah kita pun selalu sahaja tercemar akhir-akhir ini.  Bahaya UV, bahaya jerebu dan penularan virus bawaan angin... semuanya menyumbang kepada keadaan yang bahaya kepada kesihatan kita.

Dalam satu kajian yang membimbangkan oleh Agensi Perlindungan Alam Sekitar (EPA), udara dalaman sering lima kali lebih tercemar daripada luar rumah. EPA telah mengenal pasti pencemaran udara dalaman sebagai salah satu daripada lima risiko segera alam sekitar  kepada kesihatan awam. Empat puluh peratus daripada semua bangunan menimbulkan bahaya kesihatan yang serius kepada manusia.
Senarai bahan cemar tidak akan habis. Contohnya termasuk dinding tercemar, fabrik permaidani, bilik kurang pengudaraan, kulat bilik air atau dapur, bakteria terperangkap, hama, toksin perpeluhan, formaldehid (dalam cat dan papan lapis), pelekat pencuci kimia, pelarut, semburan aerosol, pewarna kain, bau dari pengilat perabot, ammonia, ejen pembersihan dan banyak lagi. Semua ini menyumbang kepada kualiti dalaman yang buruk yang membawa kepada masalah pernafasan, reaksi alergi, masalah paru-paru dan penyakit berjangkit. Penyakit bawaan udara boleh menimbulkan ancaman kesihatan yang serius. Kanak-kanak lebih terdedah kepada wap toksik hanya kerana kadar metabolisme mereka lebih tinggi. Mereka bernafas dalam lebih daripada dua kali ganda oksigen banyak berbanding orang dewasa. Dan oleh itu, toksin juga dilepaskan. berbalik kepada masalah udara di dalam rumah, ini akan menyebabkan kanak-kanak tidak dapat bernafas dengan baik. Oksigen ke otak juga akan terjejas.  Jika kanak-kanak tidak boleh bernafas dengan betul, ia tidak dapat belajar dengan berkesan.

Bayangkan jika udara dari luar yang bersih memasuki rumahpun, keadaan udara dalam rumah boleh bertukar menjadi bahaya.  Bagaimana pula jika udara beracun dan berjerebu itu masuk ke dalam rumah?  Walaupun kita terhindar daripada bahaya jerebu di luar rumah, kita tetap tidak dapat lari daripada keadaan yang jauh lebih bahaya di dalam rumah.  Ruang dalam rumah sudah tertutup dengan risiko yang sedia ada ditambahlah lagi dengan masalah udara berjerubu yang masuk dari luar. 

Hmmm... apa yang perlu kita buat?
Pakailah penapis udara. OKAMIZU AIR DETOXIFIER 8 IN 1. Ia lebih daripada penapis udara!
Mengapa ia sangat diperlukan?
Penerangan produk
ciri-ciri
KUALITI tahan lama
Kayu sarung produk gred tinggi
Plat pembersihan gred tinggi
Liputan lengkap permukaan yang besar

Dari keluasan 700 kaki persegi hingga 3,500 kaki persegi
Kipas yang laju
Kawalan pembersih laras (saiz kawasan)
Pemilih voltan standard Antarabangsa (240 volt & 110 volt)
Sesuai untuk kegunaan rumah standard
Penapisan dan berfungsi sebagai Sanitizer
Boleh menapis dan aktif membersih udara dengan keadaan teknologi 8 dalam 1
Aktif untuk kelajuan maksimum dan luas saiz ruang, dan ada mood meninggalkan bilik.
Udara penulen dalam semua arah
Pembersihan sangat pantas
Penyelenggaraan Mudah - Boleh dibasuh. Proses pembersihan Okamizu plat tidak renyah, ada HEPA dan penapis Photocatalytic (cahaya membunuh bakteria)
Tiada yuran pemasangan yang diperlukan
Boleh dipasang gantung atau diletakkan di atas meja
Terbina dalam reka bentuk keselamatan kawalan untuk menghadkan penggunaan ozon.  Jadi ia adalah produk bijak yang mesra alam.  Pengguna bijak haruslah memilih yang menyokong kepada alam sekitar.
ciri keselamatan : sistem mematikan (sleep mood) dalam masa15 minit / - ini dapatlah menjimatkan elektrik
Teknologi Mesra Alam Sekitar - penggunaan elektrik yang rendah. Hmm jima lagi
Tiada bahan kimia digunakan berbanding dengan kaedah pembersihan yang lain
Hanya menggunakan oksigen, air dan penapis untuk membersihkan udara.
Produk ini bukan sekadar menapis dan mengeluarkan semula udara bersih, ia juga dapat memainkan peranan sebagai anti bakteria.

Kita pasti mahu bernafas bebas begini.  Produk yang baik adalah yang dapat menjadikan udara di rumah segar begini.
Air detoxifier mempunyai ionizer.  Anda seolah-olah berada di tepi pantai yang bersih dan indah atau
di sebuah taman indah mewangi atau di tepi air terjun.  


segeralah dapatkan produk ini.
hubungilah kakchah untuk tawaran harga yang berbaloi wasap.my/60192830717 atau wasap.my/60126448260
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog