ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

15 September 2015

aloevera jual murah

Aloevera Foreverliving adalah yang paling asli.  Dipetik, diperah gelnya dari dalam daun, kulit dibuang, kemudian distabilkan dengan anggur (formula yang dipatenkan agar tiada orang meniru). Kita pun tahu biji anggur sangatlah tinggi anti oksidan dan harganya memang la mahal. Dan aloevera Forever tiada campuran air dan pemekat. Gel ini bersih steril terus masuk botol dan ditutup dengan foil.  Proses pembikinan gel aloevera ini sangat bersih, sangat terjaga dan mutunya tidak ada kompromi untuk diperolokkan ketulenannya.


Mutu yang tinggi sebegitu, dijual dalam botol 1 liter dengan harga tidak sampai RM100 beserta
GST
Cerita mengenai aloevera murah ini kakchah dah lalui bertahun-tahun yang lalu.  Kakchah dah temui aloevera D** B****, N*vera, Aloe P***... semuanya kakchah dah cuba. Dari segi harga memanglah ada produk tu lagi murah tetapi mereka tidak asli seperti aloevera.  Mereka sudah campur air dan pemekat.  Dah la tu, botol mereka kecil dalam sekitar 400ml atau lebih sedikit.
Mereka tidak proses aloevera terus masuk botol macam Forever buat.  Sebab itulah kakchah tak hairan kalau aloevera mereka jual dengan harga yang murah.

Tetapi, kalau nak tau, sebaliknya berlaku... Aloevera Forever la yang paling murah.  dengan kualiti asli begitu... dengan ketulenan tanpa campuran kimia dan pemekat serta air... pelanggan hanya perlu membayar RM90.  Kita sebagai ahli berpeluang mendapat diskaun 15%.  Sebagai peniaga ada la lagi diskaun iaitu 30%.  dan bonus pun ada.  kakchah boleh tolong untuk dapatkan harga diskaun 30%.  Bayaran pendaftarannya hanya sekali dan seperti percuma sahaja.  Nak naik VIP pun modal tak besar.  Sekali upgrade saja, tak perlu kena beli setiap bulan. Tak perlu kena menten untuk kekalkan pangkat.  SEUMUR HIDUP TAU!  Nak tau, kena wasap atau kol kakchah.

Tetapi kakchah heran, sungguh-sungguh heran. Mengapa harga aloevera Forever yang dah murah dipermainkan?  Harga yang boleh dapat diskaun untuk ahli... mengapa ada lagi orang yang buang harga.  Ya BUANG HARGA.  Dijual murah-murah gila.  Ada yang jual dengan harga RM70.  Adakah patut.  Kakchah memang pernah jumpa harga RM80 dalam blog dan FB.  APA NI!! Hello, INI ALOEVERA TULEN TAU! Dah murah nak murah lagi?  Adehhh, apa ke hal nak lelong murah macam barang busuk tak laku?  Nak berniaga biarlah serius.  Mungkinkah mereka jual barang yang dah nak LUPUS TARIKH? Silap-silap boleh timbul masalah lain.  JANGAN MAIN-MAIN bab kesihatan ni. 

Pihak FOREVER SUDAH BAGI AMARAN KERAS KEPADA SESIAPA YANG JUAL LELONG TAK TENTU HALA.  TINDAKAN KERAS AKAN DIAMBIL, JAGA-JAGA!

ALOEVERA FOREVER ADALAH YANG TERMURAH DENGAN KUALITI SUPERBRAND! Janganlah letakkan dia di tempat yang rendah.  Hei, Aloevera Forever ibarat jual EMAS harga BESI tau! Kakchah paling marah orang yang menjual harga murah lelong ni.  Kalau tak minat nak berniaga, jangan berniaga.  Janganlah bandingkan aloevera dengan produk-produk local atau produk lain yang murah tetapi persen bahan mentahnya sangat kurang.  Produk AA memanglah murah sebab hanya 20% sahaja bahan aloe dalam satu botol (contohnya).  padanlah harganya murah separuh.  Hakikatnya Produk AA dah untung lipat kali ganda selepas bayar iklan, bayar model dantolak komisyen dekat kedai dan pasaraya.

Nak ingatkan sekali lagi... Di Forever ini bukan tempat bermain skim-skim beli pangkat.
Kita tak jual sistem untuk ahlinya cepat kaya.  Di sini, siapa yang rajin berusaha, dia akan berjaya.

Kakchah harap mereka yang sengaja mempermainkan harga akan diambil tindakan oleh pihak Forever.  Ini produk tulen.



Jadi harganya yang sudah murah ini juga tulen, tak perlu dipertikai lagi.  Hubungi kami untuk keterangan lanjut 0104278224 / 0126448260


DAFTAR AHLI/PENGEDAR SECARA ONLINE http://kakchah.flp.com
ATAU BELI SECARA ONLIE http://kakchahjelita.flp.com/shop


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut