FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness bisness plan forever cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare online as semulajadi lidah buaya penyakit perniagaan JOM DETOX Untung BISNES rawatan kanser Aloe vera gel detox okamizu penapis udara EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat jerawat murah ubat gigi CLean9 anti aging peluang articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat testimoni R2 testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis living makanan sembelit suplemen ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever jerebu kolagen kolesterol penapis air produk supliment untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 delima demo detoks ejen halal hebat jantung kanser kulit keletihan pakar pendapatan prolife III ramadhan sunnah vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial keuntungan kolestrol kopi mineral mudah dan cantik pencegahan penjagaan pomesteen register online resdung selangor suppliment tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida bakteria gigi biovco bisness to business bonus cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema florida gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey islam kajian kaya kelas percuma kulit cantik kurus lubuk duit makanan tambahan malaysia masalah masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa sakit seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan aloe gelly aloe heat lotion aloegelly anti anti kanser anti radang antioksidan asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat bercuti bertoksik bisnes dunia buaya daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun insentif jeragat jerantut join kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kimia klinikal kolon kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong lidah maggi maggie makan manfaat manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mudah muka network nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action ORAC PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif al-quran alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis anggur angin angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berat badan berkesan berlemak berminyak/jerawat berpaten bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kakchah kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keram kering kerja kesan kesuburan kewangan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi korea kota baru kronik ku kuala kuala lumpur kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manggis manjung masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menopaos merah meransang organ tubuh minyak minyak pati miyak jojoba mlm mlm.bisness modal najis nak negara networking nutien nutrien nutrisi nutrition obesiti oder online offline omega 9 order online forever otot parkinson part time part-time partner parut pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki rm90 rujukan runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaitun

Translate

15 September 2015

BISNESS PRODUK WANG MASUK BANYAK

Biarlah di tempat lain ada peluang dapat ribu-ribu, kadang-kadang dapat puluh ribu sehari. Kakchah dah jumpa semua tu.  Hakikatnya yang melabur ribu-ribu pastu dok tayang duit tayang kereta... tayang kemewahan yang ada agar ramai lagi yang datang bagi duit kat depa.  Kakchah lebih percaya pada rezki sekarang.  


Sekurang-kurangnya kakchah yang dapat pendapatan sikit-sikit ni ada la jugak pendapatan berbanding dengan yang kejar ratus ribu sehari, last-last apa pun tarak.  Kadang-kadang kesian pada yang baru join dok bangga dengan leader depa yang pakai kereta besar. 

Kakchah dah muak dengan drama begini semua.  Tayang cek tayang duit tayang kereta... last2 yang terjebak tu tak dapat buat pendapatan.  Barang melambak.  bizz tak dapat. 


Kereta mewah idaman rakyat Malaysia


Sapa yang rugi.Kita jugak

Kita tak paksa orang hutang bank/koperasi puluh-puluh ribu untuk berniaga
Kita tak ajar orang perangkap orang agar labur duit beribu-ribu
Kita bukan skim cepat kaya.

Kita memang usahawan maka berniaga dengan jujur.
Kita ajak orang join ahli untuk jaga kesihatan.
Kita ajar orang ramai agar cari ilmu tentang kesihatan
Kita ajar orang agar dapatkan kesihatan yang baik.
Kita ajar orang agar bersabar, istiqamah dan yakin dengan rezki akan datang dengan usaha.


Jom cite pasal bisness


Camni nak cite sket pasal bisness...
Bisness mestilah sesuatu yang kita ada/miliki kemudian kita jual atau beri perhidmatan macam-macam bisness ada dalam dunia ni. Ok sekarang kebayakan orang makan gaji kita amik contoh syarikat swasta sebagai tuan punya syarikat tugas kita kena memastikan semua bayaran mesti di selesaikan setiap bulan bil api ke air ke apa-apa je la yang wajib supaya bisness tak tergendala di tengah kesibukan semasa operasi ..... setuju tak?

Setiap orang di beri gaji oleh boss atau tuan punya syarikat la dengan bayaran bulanan supaya esok kita datang kerja dan sambung kerja yang tak siap semalam...berapa gaji kita tu mengikut kepakaran masing-masing dengan tugas yang di amanahkan.


Beginila bekerja makan gaji di Malaysia
Semua orang inginkan gaji lebih setujukan...tapi ramai ke dapat apa yang anda inginkan?? semua orang suka kerja yang seronok dan santai-santai...tapi pada hakikatnya..camne??

BUKAN NAK SURUH ANDA berhenti kerja buat bisness 

Bermula dengan kecil dan teruskan usaha mendapatkan pulangan yang besar .... semua orang pasti tahu dan yakin/percaya, usaha yang berterusan pasti memberi pulangan yang besar dan berbaloi tapi di manakah tempat untuk kita mulakan usaha yang sangat berbaloi-baloi tu.

Pilih barang yang mudah orang rami beli dengan harga yang mampu milik produk yang menjadi keperluan dalam hidup dan berulang-ulang, Ya berulang-ulang tapi apa produknya ????

Dengan menjual produk yang berulang-ulang kita akan dapat mengandakan keuntungan kita setiap hari atau minggu malah setiap bulan...Maka pendapatan kita akan bertambah sedikit setiap hari atau bulan....bagus kann?? Berapa kita nak tambah setiap bulan kita sendiri yang merancang ...amacam ok tak?





0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers