ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

15 September 2015

BISNESS PRODUK WANG MASUK BANYAK

Biarlah di tempat lain ada peluang dapat ribu-ribu, kadang-kadang dapat puluh ribu sehari. Kakchah dah jumpa semua tu.  Hakikatnya yang melabur ribu-ribu pastu dok tayang duit tayang kereta... tayang kemewahan yang ada agar ramai lagi yang datang bagi duit kat depa.  Kakchah lebih percaya pada rezki sekarang.  


Sekurang-kurangnya kakchah yang dapat pendapatan sikit-sikit ni ada la jugak pendapatan berbanding dengan yang kejar ratus ribu sehari, last-last apa pun tarak.  Kadang-kadang kesian pada yang baru join dok bangga dengan leader depa yang pakai kereta besar. 

Kakchah dah muak dengan drama begini semua.  Tayang cek tayang duit tayang kereta... last2 yang terjebak tu tak dapat buat pendapatan.  Barang melambak.  bizz tak dapat. 


Kereta mewah idaman rakyat Malaysia


Sapa yang rugi.Kita jugak

Kita tak paksa orang hutang bank/koperasi puluh-puluh ribu untuk berniaga
Kita tak ajar orang perangkap orang agar labur duit beribu-ribu
Kita bukan skim cepat kaya.

Kita memang usahawan maka berniaga dengan jujur.
Kita ajak orang join ahli untuk jaga kesihatan.
Kita ajar orang ramai agar cari ilmu tentang kesihatan
Kita ajar orang agar dapatkan kesihatan yang baik.
Kita ajar orang agar bersabar, istiqamah dan yakin dengan rezki akan datang dengan usaha.


Jom cite pasal bisness


Camni nak cite sket pasal bisness...
Bisness mestilah sesuatu yang kita ada/miliki kemudian kita jual atau beri perhidmatan macam-macam bisness ada dalam dunia ni. Ok sekarang kebayakan orang makan gaji kita amik contoh syarikat swasta sebagai tuan punya syarikat tugas kita kena memastikan semua bayaran mesti di selesaikan setiap bulan bil api ke air ke apa-apa je la yang wajib supaya bisness tak tergendala di tengah kesibukan semasa operasi ..... setuju tak?

Setiap orang di beri gaji oleh boss atau tuan punya syarikat la dengan bayaran bulanan supaya esok kita datang kerja dan sambung kerja yang tak siap semalam...berapa gaji kita tu mengikut kepakaran masing-masing dengan tugas yang di amanahkan.


Beginila bekerja makan gaji di Malaysia
Semua orang inginkan gaji lebih setujukan...tapi ramai ke dapat apa yang anda inginkan?? semua orang suka kerja yang seronok dan santai-santai...tapi pada hakikatnya..camne??

BUKAN NAK SURUH ANDA berhenti kerja buat bisness 

Bermula dengan kecil dan teruskan usaha mendapatkan pulangan yang besar .... semua orang pasti tahu dan yakin/percaya, usaha yang berterusan pasti memberi pulangan yang besar dan berbaloi tapi di manakah tempat untuk kita mulakan usaha yang sangat berbaloi-baloi tu.

Pilih barang yang mudah orang rami beli dengan harga yang mampu milik produk yang menjadi keperluan dalam hidup dan berulang-ulang, Ya berulang-ulang tapi apa produknya ????

Dengan menjual produk yang berulang-ulang kita akan dapat mengandakan keuntungan kita setiap hari atau minggu malah setiap bulan...Maka pendapatan kita akan bertambah sedikit setiap hari atau bulan....bagus kann?? Berapa kita nak tambah setiap bulan kita sendiri yang merancang ...amacam ok tak?





Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut