ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

6 Oktober 2015

DEMO MAGGI CELUP-CELUP DAH BERSIH 2

Sambungan demo celup-celup maggi

Dengan demo maggi nie bila toksin keluar, perut bersih, buang pun senang jadi perut pun kurang lah buncit maka bolehla turun berat badan kita sebab lidah buaya nie bleh kontrol kadar gula dalam darah dengan 200 vitamin dan zat yang terdapat di dalam lidah buaya akan mengawal kadar gula dalam darah jadi dapat mengawal berat badan.


Disebabkan zat dan vitamin yang terkandung dalamnya, maka ianya dapat membantu menambah nutrisi dan vitamin dalam badan maka tubuh kita. Bila toksin dan bahan yang beracun sudah di keluarkan dari usus atau perut kita maka kita pun kesihatan yang terbaik.

Perut kena jaga sebab disitula tempat pemprosesan segala bahan makanan yang kita makan jika kotor maka badan kita akan menyerap juga kekotoran itu amacam ada beran??.

Lidah buaya telah di kesan kebaikan dalam perubatan dan di iktiraf bayak univerity dan pusat-pusat penyelidikan sebab tu la adanya International Aloe Sciences Council (Majlis Aloe Sains Antarabangsa) yang memberi cap mohor kepada pengeluar-pengeluar lidah buaya "Barbadensis Miller" seluruh dunia spesis lidah buaya yang selamat untuk di minum sebagai herba perubatan.

MENGAPA ? TAK PERCAYA ? Anda boleh jer tanya pak google dia akan memberi link dari kesemua sumber lidah buaya yang di kaji untuk perubatan dan sejarah penggunaanya. Mengikut kajian yang diketahui sejak zaman Firaun la ....punya la lama. Firaun pun guna kita takan tengok je, zaman kita lagi moden dan kajian saintifik membuktikan baik dan bagusnya khasiat meminum gel lidah buaya.

Ok bila Forever aloevera gel dapat mengawal gula dalam darah secara automatiknya proses gula yang diubah menjadi glukosa yang kemudian dialirkan melalui darah merupakan sumber kekuatan tenaga bagi tubuh dan berfungsi secara meluas bagi sel-sel tubuh badan dapat menghindar lebihan gula dalam darah kita. Boleh google mana-mana kajian sains tentang hebatnya aloevera dalam mengawal penyakit seperti kencing manis.

Bila gula di tukar menjadi glukosa dan digunakan oleh tubuh badan sebagai sumber tenaga. Dalam proses metabolisme tubuh, glukosa mempunyai peranan penting. Glukosa dalam tubuh diserap oleh darah dalam system peredaran darah melalui proses pencernaan makanan. Sebahagian dari glukosa ini terus diserap oleh tubuh bagi menghasilkan "bahan bakar" sel otak.

Jika kita tidak menggunakan tenaga maka glukosa akan menyimpan dalam bentuk lemak maka ianya akan terkumpul dari masa kesemasa....jadi bayangkanlah jika setelah beberapa tahun..

ALOEVERA GEL DAN ARTICSEA ADALAH JALAN PENYELESAIAN DALAM MENHADAPAI PERMASAALAHN INI....JOM LAH LAKUKAN BILA LAGI JIKA TIDAK SEKARANG RAMAI YANG BERJAYA ..... ANDA TENGOK JER KE??



INGIN BELI KLIK SINI

JOIN AHLI/GROUP FBO KAKCHAH KLIK SINI

AHLI DISKAUN 15% DARI HARGA JUAL
FBO DISKAUN 30% DARI HARGA JUAL

DAPAT KOMISYEN DARI 5% - 18% SETIAP BELIAN DARI KITA DAN AHLI DARI HARGA JUAL JUGAK...
Share:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut