SIJIL SIJIL PENGIKTIRAN FOREVERLIVINGForever syarikat yang mengeluarkan produk-produk kesihatan berasaskan tumbuhan lidah buaya dan herba lain Hidup. Ia mempunyai lebih daripada 9.5 juta pengedar di hampir 160 negara dan produk-produknya termasuk minuman kesihatan, kosmetik dan produk penjagaan kulit, makanan tambahan pemakanan, vitamin dan produk lebah.   Berikut adalah sijil-sijil pengiktirafan FOREVER.
The International Aloe Science Council Program lahir daripada keperluan pada awal tahun 1980-an untuk mngawal penyalahgunaan dalam perwakilan jumlah sebenar aloe dalam produk, sama ada bahan mentah atau dalam produk pengguna, Hanya syarikat yang diiktiraf boleh menggunakan logo ini secara sah. Pemberian sijil melalui proses yang amat ketat dengan ujian dan pelbagai prosedur.

syarikat yang memegang sijil ini adalah...
Syarikat mewakili kebenaran dalam pelabelan.
Syarikat mewakili kuantiti dalam kandungan buaya yang benar.
Syarikat mewakili kualiti buaya bertemu dengan IASC piawaian semasa.
Syarikat mewakili buaya yang digunakan dalam produk datang dari sumber yang disahkan.

Jadi, hanya produk yang mengandungi kandungan aloevera yang tinggi sahaja yang menggunakan logo ini. boleh rujuk senarai syarikat dan produk yang menyertai IASC di sini
Apabila syarikat memohon untuk pensijilan, mereka mesti merangkumi semua rangkaian produk jenama mereka sendiri yang termasuk dalam bidang kuasa pensijilan mereka memohon. Syarikat yang memenuhi kelayakan tidak boleh dimiliki oleh syarikat lain


Jika produk yang anda cari memaparkan salah satu daripada 3 logo di atas, produk itu boleh dipercayai,  Apa-apa simbol atau logo lain bunny adalah tidak rasmi dan tidak pernah diiktiraf oleh sebuah pertubuhansijil kosher


Sistem pelabelan produk Kosher ujud sekurang-kurangnya 100 tahun di Amerika. Orang Yahudi memang ketat dan cerewet mengenai undang-undang pemakanan, Terdapat kira-kira 500 agensi pensijilan Kosher di Amerika Syarikat terdapat juga beberapa label Kosher berbeza.

Produk Forever Living disahkan sebagai KOSHER oleh Rabbi Benjamin Frauwirth Yerusalem.
Forever Living pengasas Rex Maughan ditubuhkan produk Forever Living pada tahun 1978. Syarikat itu telah mendedikasikan dirinya untuk mencari daripada sumber-sumber alam semula jadi yang terbaik untuk kesihatan dan kecantikan. dan menawarkan mereka kepada dunia. 

Logo sijil kosher di forever

Antara badan kosher yang terdapat didunia


semua sijil kosher di atas diterima pakai oleh negara yahudi. 

SIJIL HALAL

Usah bimbang, produk Forever mempunyai sijil halal yang diiktiraf dunia dan juga diterima oleh JAKIM Malaysia.sijil yang dikeluarkan menyenaraikan produk dan diperbaharui dari masa ke semasa


sijil halal ifanca dikeluarkan oleh badan bebas yang sangat mengamalkan dasar yang ketat sebelum diberi taraf sijil halal.  boleh dapatkan penerangan bagaimana sijil halal ifanca dikeluarkan di link ini.


sijil halal dunia yang dibenarkan JAKIM


banyak lagi sijil-sijil yang ada di forever.  antaranya adalah di bawah.  anugerah dah macam2 anugerah kerana Forever sudah berada di pasaran global hampir 40 tahun dan hampir semua negara dunia! Pengasas Forever iaitu Rex Maughan adalah seorang doktor yang pemurah, bijak dan bervisi jauh ke ke hadapan.  Sebab itulah beliau dalam bidang ekonomi beliau memenangi Hadiah Nobel 2009 bagi Pelan Pemasaran.

Jadi, janganlah ragu lagi dengan kebagusan produk.  mari kita gunakan semua produk Forever tanpa was-was!


hubungi kakchah wasap.my/60126448260
atau abang man wasap.my/60192830717


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.