PENAPIS AIR PRO-LIFE 6 FILTER DARI FOREVER LIVING PRODUK

Jika anda nak pilih penapis air, adakah anda nak bayar harga yang mahal?
Semua orang mahukan bayaran berbaloi dengan kualiti yang ditawarkan.

BAGAIMANA KITA NAK PASTIKAN PENAPIS AIR  KITA BERKUALITI?

1. LIHATLAH KEBUK PENAPISNYA?


2. KENALI APAKAH FUNGSI SETIAP PENAPIS3. ADAKAH BAHAN GANTINYA MAHAL?
Hal ini sangatlah penting.  Bayangkan kita berhabis beribu-ribu, bila tiba saat menukarkan kebuk filternya, biaya penukaran kebuk sudah hampir dengan harga beli.
Harga Filter  yang sangat rendah.  Dapat diskaun lagi. Kalau beli dengan kami, anda akan terus menjadi ahli PENTING.  Anda akan terus dapat diskaun hebat dengan pembelian produk lain.  Harga penapis pun dapat diskaun sakan.
JIMAT YAAAAA JIMAT SUNGGUH!

4. TIADA YURAN PENYELENGGARAAN, TIDAK GUNA ELEKTRIK!
Ada sesetengah pengguna yang begitu serik dengan upah penyelenggaraan. heheheheh Kakchah la.  ya,sesetengah produk menawarkan khidmat penyelenggaraan. selama setahun diberikan percuma, tahun berikutnya mau pengsan nak bayar lagi penyelenggaraan tu.  Tambah duit sikit lagi dah boleh beli lagi satu yang baru.
Produk PROLIFE ini tiada perlu Yuran tambahan. Perkara mudah, boleh kendalikan sendirilah.  Elektrik  pun tidak perlu guna.  Wahhh jimat sungguh.  Kenapa nak guna elektrik?  Sebab nak tentukan PH air.  oooooo Prolife dah ada sistem penapisan yang sistematik. Kedudukan kebuk-kebuk filter air ini akan menjadikan air ber PH 8.  PH paling sesuai untuk minuman dan cucian kulit. Penggunaan air berPH 8 akan memastikan makanan seperti daging, buah, sayur dan bijirin bertambah segar. Jadi, gunalah air bertapis Prolife untuk cucian dan minuman.

SESIAPA YANG TERCARI-CARI FILTER AIR BERKUALITI DENGAN HARGA SANGAT BERBALOI,HUBUNGI KAMI

0126448260
0192830717


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.