USAHAWAN DENGAN KEUNTUNGAN LEBIH DAN BERGANDA

Pernah bisnes MLM, tapi gagal?


Ramai orang pernah melaluinya dengan harapan dapat pulangan yang berbaloi dengan usaha dan kerja keras yang di hasilkan tapi hasilnya mengecewakan kerana banyak kerja dan tumpuan yang dilakukan.

Kami di Forever Living Produk sangat berbeza dengan syarikat lain di pasaran ketika ini antara sebabnya Forever memiliki bahan mentah sendiri (aloe vera) menjalankan penyelidikan sendiri,mengilangkan produknya sendiri dan mengedarkan ke seluruh 160 negara dunia dengan jumlah 10juta pengedar seluruh dunia.Oleh kerana Forever Living adalah pengeluar terbesar dunia makanya Forever telah menguasai pasaran dunia aloevera sebanyak 92% pasaran dunia. Syarikat terbesar dan terbaik yang seharunya kita sendiri tidak harus melepaskan peluang untuk turut sama menyertai urusan perniagaan.

Sebagai contoh mereka yang berurusan dengan saham semestinya memilih syarikat yang kukuh dan terbesar untuk melaburkan unit-unit saham mereka

Kilang pembungkusan dan pengedaran seluruh dunia di Aloevera of Amerika di Dallas,Texas

Kita sebagai pengedar mempunyai peluang mendapat pulangan keuntungan yang berlipat kali ganda dan sebagai buktinya Forever Living telah melahirkan beribu jutawan di seluruh dunia. mari kita lihat peluang dan kejayaan yang telah dihasilkan semenjak 1978 syarikat ini ditubuhkan.


Perhimpunan seluruh dunia semua pengedar Forever Living dunia di Global Rally berlaku setiap tahun

KENAPA DAN APA YANG HEBATNYA FOREVER LIVING?

Forever Living Produk membayar semua komisyen dan bonus pengedarnya dari harga jualan produk ditambah juga dengan insentif dan berbagai-bagai hadiah seperti pelancongan keseluruh negara sebanyak 3 kali setahun

HEBATNYA sebagai contoh semua pengedar berpeluang mendapat 35% diskaun keatas semua produk Forever Living selamanya atau seumur hidup tanpa perlu menaja setiap bulan hanya kerana inginkan diskaun....TETAPI kita semua memerlukan sumber pendapatnan tambahan yang terjamin dan berbaloi-baloi dengan usaha kita.

1. Dengan jualan produk sebagai contoh rm100 kita akan medapat keuntungan dari 35% keatas.

Jika kita memerlukan sebulan sejumlah rm1,000 maka jualan kita semestinya rm3,000 sahaja yang mana jumlah tersebut adalah dari jualan runcit. Daripada sini lambat juga nak jadi jutawan kan? maka kita berpeluang membesarkan pasaran kita dengan mewujudkan lebih ramai rakan kongsi dengan bisness rangkaian.

Pengguna kita kini ramai dalam rangkaian maka belian mereka akan di kkira dari harga jualan produk yang di beli dengan jumlah 20% sebagai contoh

RM100.00 harga jual
RM65.00 harga ahli

komisyen kita RM100.00 x 20% = RM20.00 baru hanya seorang yang membeli

TIDAKKAH ITU SANGAT MENARIK? USAHAWAN DENGAN RANGKAIAN DIBAYAR SECARA RUNCIT HAMPIR SAMA SEPERTI INDUSTRI INSURAN

Jutawan Forever Living Malaysia dengan chek bonus tahunan dibayar dengan nilai USDJIKA JUALAN ANDA SECARA TERUS

JUALAN RM3,000 x 35% = RM1,050 KEUNTUNGAN KITA
JUALAN RM3,000 x 20% = RM 600 TERUS KE AKAUN BANK SETIAP 15HB

NAK LEBIH LAGI MEH #WHATSAPP 0192830717 UNTUKMAKLUMAT LEBIH LANJUT DAN BAGAIMANA MENJANA INCOME YANG LEBIH DARIPADA DIATAS SETIAP BULAN TANPA HENTI.


  

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.